Μαυροειδής και Ντελινινκάιτις μίλησαν για το βραβείο του MVP

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μαυροειδής και Ντελινινκάιτις μίλησαν για το βραβείο του MVP

bet365

Δημήτρης Μαυροειδής και Τόμας Ντελινινκάιτις αναφέρθηκαν στο βραβείο του MVP της αγωνιστικής που κέρδισαν με την απόδοσή τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι δύο πρωταγωνιστές στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ...

Δημήτρης Μαυροειδής

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά στο διάστημα της παρουσίας σου στην ΑΕΚ;

«Είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα ο τίτλος του MVP. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει πάντα είναι να κερδίζει η ομάδα. Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι δεκτός, όποτε έρχεται. Έχω πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και θέλω να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

- Η ΑΕΚ είναι μόνη τρίτη στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου μετά από τις 17 πρώτες αγωνιστικές. Τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν;

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο στόχος μας. Να βγει η ομάδα τρίτη και να έχει σχετικό αβαντάζ στα πλέι οφ. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά μας, όπως αυτό στο Αλεξάνδρειο απέναντι στον Άρη. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον κόουτς στον ίδιο ρυθμό, μπορούμε να κρατήσουμε τη θέση».

- Ποια είναι η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ της φετινής αγωνιστικής χρονιάς;

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά από πολλές ομάδες. Το επίπεδο είναι πολύ καλό σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα πριν από την οικονομική κρίση. Τα δύο τελευταία χρόνια ειδικά το επίπεδο έχει ανέβει πολύ και μπορείς να πεις ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά. Γίνονται εκπλήξεις περίπου σε κάθε αγωνιστική, αναδεικνύονται παίκτες και έρχονται καλοί ξένοι , καλοί Αμερικανοί οι οποίοι ανεβάζουν το επίπεδο».

Τόμας Ντελινινκάιτις

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 17ης αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ομάδας σου επί του Αρκαδικού σε κρίσιμη αναμέτρηση για το μέλλον της;

«Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα της ομάδας μου. Εάν η ομάδα κερδίζει τότε είμαι ευτυχισμένος και εγώ. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για αυτόν τον τίτλο αλλά όπως προείπα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, πήραμε το θετικό αποτέλεσμα και αυτό με ικανοποιεί διπλά».

- Ποια είναι η εκτίμηση σου για την πορεία του Ρεθύμνου Cretan Kings στην συνέχεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για κάτι καλύτερο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και όλα είναι πιθανά. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ αλλά μπορούμε και να κινδυνέψουμε. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Αν θες να πας στα πλέι οφ θα πρέπει να παίζεις καλά και να «ματώνεις» για το αποτέλεσμα».

- Ποια είναι η άποψη σου για το Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, σε σύγκριση με τα προηγούμενα που πήρες μέρος με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ;

«Δεν έχω ξεκάθαρη γνώμη για το κατά πόσο ανταγωνιστική είναι η φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ σε σχέση με τα προηγούμενα γιατί έχω αγωνιστεί μόλις σε 4 ματς. Όμως, όπως ανέφερα παραπάνω οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους, το οποίο αποδεικνύει πως σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα