Καστρίτης: «Ήθελε περισσότερο τη νίκη το Ρέθυμνο»

Καστρίτης: «Ήθελε περισσότερο τη νίκη το Ρέθυμνο»

bet365

Στην παραδοχή πως η νίκη του Ρεθύμνου ήταν απόλυτα δίκαιη προχώρησε ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης.

Ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νομίζω από όλη την εικόνα του παιχνιδιού και το τελικό σκορ η νίκη του Ρεθύμνου ήταν δικαιότατη. Σε αντίθεση με το πρώτο ματς του πρώτου γύρου, το Ρέθυμνο ήθελε περισσότερο τη νίκη.

Δεν θέλω να πω ότι δεν θέλαμε να κερδίσουμε. Όλα τα παιδιά προέρχονται από συνεχόμενες ήττες και είχαμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό.

Το σίγουρο είναι πως προσπαθούν συχνά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και σε κάθε παιχνίδι να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να βάλουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Σήμερα προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Στα πρώτα 12 λεπτά είχαμε 8-9 λάθη και όταν παίζεις απέναντι στο Ρέθυμνο εκτός έδρας είναι δύσκολο γιατί τιμωρεί κάθε λάθος. Απέκτησαν μία μεγάλη διαφορά και πήραν ψυχολογία, ενώ για μας ήταν ένα ακόμα «βαρίδι» στην ψυχολογία που διαμορφώνουμε κατά την διάρκεια των παιχνιδιών»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα