Ρόμπερτ Χόρι: «Πιο επικίνδυνος ο Κάρι από τον Κόμπι» (vid)

Ρόμπερτ Χόρι: «Πιο επικίνδυνος ο Κάρι από τον Κόμπι» (vid)

bet365

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Ρόμπερτ Χόρι που είπε πως ο Στεφ Κάρι είναι πιο επικίνδυνος από ότι ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ στο πικ της καριέρας του.

Ένας από τους πιο... clutch παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για τον Στεφ Κάρι, αλλά και τον Κόμπι Μπράιαντ.

Σε ερώτηση που δέχθηκε, κλήθηκε να διαλέξει ποιος από τους 2 θα ήταν πιο επικίνδυνος παίκτης στο πικ της καριέρας του και προς έκπληξη πολλών διάλεξε τον Στεφ Κάρι.

«Ο Κόμπι στα καλύτερά του δεν ήταν τόσο καλός σουτέρ τριών πόντων. Ήταν ο τύπος του παίκτη που θα έκανε drives και καρφώματα, ενώ θα σκόραρε και από μέση απόσταση. Ο Στεφ μπορεί να κάνει drives, floaters και να σουτάρει σχεδόν από όλο το γήπεδο. Πρέπει να τον μαρκάρεις συνεχώς», είπε χαρακτηριστικά ο Χόρι.

Παρόλα αυτά, δήλωσε πως ο Κόμπι είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχει συνυπάρξει. Δήλωση που έχει μεγάλη σημασία, καθώς ο Χόρι έχει αγωνιστεί δίπλα στους Σάκιλ Ο΄Νιλ, Χακίμ Ολάζουον και Τιμ Ντάνκαν κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Με τον Κόμπι ήταν συμπαίκτες για έξι χρόνια και κατέκτησαν τρία πρωταθλήματα με τους Λέικερς.

 

NBA Τελευταία Νέα