Μπάρλος: «Σπουδαία εμπειρία για το Λαύριο»

ΑΡΗΣ - ΛΑΥΡΙΟ 6/2 17:00

Μπάρλος: «Σπουδαία εμπειρία για το Λαύριο»

Μπάρλος: «Σπουδαία εμπειρία για το Λαύριο»

Το Λαύριο πήρε τη νίκη ψυχολογίας απέναντι στη Κηφισιά κι ο Νίκος Μπάρλος γράφει για την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» (6/2, 17:00) που θα αποτελέσει σπουδαία εμπειρία για την ομάδα του.  

Το blog του Νίκου Μπάρλου στο esake.gr: «Απέναντι στην Κηφισιά πήραμε μία πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη από κάθε άποψη. Μια νίκη που μας βοηθάει βαθμολογικά αλλά και στην ψυχολογία της ομάδας, που έδειξε τρομερή αυτοπεποίθηση και νίκησε εκτός του αντιπάλου και το άγχος της. Θέλω να πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Λαυρίου που στάθηκε πλάι μας και παρέδωσε μαθήματα ήθους. Το γεμάτο γήπεδο μας έδωσε φτερά και μακάρι σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα να είναι έτσι.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πληγωμένο αντίπαλο. Το Αλεξάνδρειο είναι μία από τις πιο μπασκετικές έδρες στην Ευρώπη και για το Λαύριο θα αποτελέσει σπουδαία εμπειρία να αγωνιστεί εκεί. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα και δεν τρέφουμε αυταπάτες. Ο Άρης είναι πολύ ισχυρός και εμείς θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε… Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά κυρίως να απολαμβάνουμε το μπάσκετ που παίζουμε».

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χίμκι.  

Best of internet