Ντουράντ: «Δεν ασχολούμαι με τα όσα γράφονται»

Ντουράντ: «Δεν ασχολούμαι με τα όσα γράφονται»

Ντουράντ: «Δεν ασχολούμαι με τα όσα γράφονται»

bet365

Δεν ασχολείται με τα δημοσιεύματα σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος δηλώνει πως στόχος του είναι να πάρει το πρωτάθλημα φέτος.

Ο σταρ των Οκλαχόμα Θάντερ ξεκαθάρισε πως κανείς στην ομάδα του δεν ασχολείται με την ελεύθερη αγορά και το τι θα γίνει το καλοκαίρι και άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στην φετινή πορεία της ομάδας.

«Κανείς δε μιλάει για αυτό εδώ πέρα. Δε μιλάμε γενικά για μπάσκετ όταν είμαστε έξω από το γήπεδο. Ούτε για το κομμάτι της ελεύθερης αγοράς. Όταν βγαίνουμε από το παρκέ είμαστε φίλοι και αδέρφια. Γίνεται πολύ πιο εύκολο όταν υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα εκτός του μπάσκετ», είπε αρχικά.

Παίξε στην Sportingbet με τις καλύτερες αποδόσεις την αναμέτρηση της Τσεντεβίτα με τον Παναθηναϊκό.

«Δε μπορώ να ελέγξω το τι γράφεται για το μπάσκετ. Θα γράφουν συνεχώς πράγματα, οπότε απλά συγκεντρώνομαι σε αυτό που κάνω. Στόχος είναι να οδηγήσω την ομάδα μου στην κατάκτηση του τίτλου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Στις ΗΠΑ θεωρείται δεδομένο πως ο Ντουράντ θα αποχωρήσει από τους Θάντερ στο τέλος της σεζόν και τα φαβορί για να γίνουν οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του παρουσιάζονται οι Γουόριορς, οι Κλίπερς και οι Λέικερς.

 

NBA Τελευταία Νέα