Άντερσον: «Δεν δυσκολεύτηκα να πω το... ναι»

Gazzetta team
Άντερσον: «Δεν δυσκολεύτηκα να πω το... ναι»

bet365

Ο Κέβιν Άντερσον θα είναι ο αντικαταστάτης του Κέβιν Ντίλαρντ στον Απόλλωνα και στις πρώτες του δηλώσεις σχολίασε τη μεταγραφή του στην ομάδα της Πάτρας και την επιστροφή του στη Basket League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο ελληνικό πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά στην πρόταση του Απόλλωνα. Ξέρω για ποιο λόγο έρχομαι στην ομάδα και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ για να μπορέσουν να έρθουν τα αποτελέσματα που θα φέρουν στην ομάδα και τον στόχο της παραμονής», ανέφερε αρχικά ο άλλοτε γκαρντ του Ηλυσιακού και της Κηφισιάς.

«Ο Απόλλωνας είναι ένα ιστορικό σωματείο, έχει οργάνωση καλούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Συνεπώς για εμένα ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Έρχομαι σε μια όμορφη πόλη. Πάντα μου άρεσε η Ελλάδα και ο Ήλιος και ελπίζω η επιστροφή αυτή να συνδυαστεί και από ευχάριστα αθλητικά γεγονότα», συμπλήρωσε ο Κέβιν Άντερσον.

Για το ντεμπούτο που θα είναι με αντίπαλο την Καβάλα στην Πάτρα, ο Αμερικανός τόνισε πως: «Τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα και θα προσπαθήσω να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ για να είμαι έτοιμος στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα. Θέλουμε τη νίκη και ελπίζω μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες να τα καταφέρουμε».

Ο Άντερσον κατέληξε λέγοντας: «Έχω παίξει στο παρελθόν ως αντίπαλος του Απόλλωνα και γνωρίζω ότι το κοινό της Πάτρας είναι μπασκετικό και προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να δίνει ώθηση στην ομάδα για τη νίκη. Μου αρέσει να παίζω σε γεμάτα γήπεδα και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της Πάτρας σε κάθε παιχνίδι μας θα φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα