Μπάρδας: «Μπήκαμε ψυχωμένοι από την αρχή»

Μπάρδας: «Μπήκαμε ψυχωμένοι από την αρχή»

bet365

Ο Πανερυθραϊκός υποχρέωσε τον αήττητο (μέχρι χθες) Φάρο Κερατσινίου στην πρώτη του ήττα για φέτος και ο Αλέξανδρος Μπάρδας σχολιάζει το γεγονός.

Ο παίκτης της ομάδας των βορείων προαστίων τόνισε πως η νίκη της ομάδας του αποτελεί τεράστια έκπληξη, ενώ για τη συνολική πορεία του Πανερυθραϊκού είπε πως στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής.

Για το παιχνίδι με το Φάρο:
«Μπήκαμε πολύ ψυχωμένοι και δεν είχαμε άγχος. Το αντιμετωπίζαμε ως το πιο εύκολο θεωρητικά παιχνίδι, αφού δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Ο Φάρος ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Ευρώπη, μία υπερπλήρης ομάδα. Έπρεπε να πιάσουμε τρομερή απόδοση και να βρεθεί ο Φάρος σε κακή ημέρα. Έγιναν και τα δύο και τελικά πήραμε μία μεγάλη νίκη. Έπαιξε ρόλο και ο παράγοντας τύχη. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον Γιάννη Προδρόμου, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και βρίσκεται στο νοσοκομείο».

Για το αν θα μπορούσε η ομάδα του να διεκδικήσει άνοδο:
«Εμείς από την αρχή, είπαμε ότι θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε χάσει κάποια στην παράταση και κάποια στις λεπτομέρειες. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία κι από εκεί και πέρα, να πλασαριστούμε στην υψηλότερη θέση που μπορούμε. Συνεχίζουμε όμως στο ίδιο μοτίβο, βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το επόμενο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού:
«Θα μπούμε όπως μπαίνουμε σε όλα τα ματς, το ίδιο μαχητικοί και με τον ίδιο σεβασμό. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θα παλέψουμε για τη νίκη. Έχουμε μόνο μία ήττα στην έδρα μας, από το Παγκράτι, ίσως το μοναδικό στραβοπάτημα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι το τελευταίο λεπτό»

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα