ΜακΝιλ:«Στην έδρα μας βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

ΜακΝιλ:«Στην έδρα μας βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Gazzetta team
ΜακΝιλ:«Στην έδρα μας βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό»
Ο Άρης υπέταξε στην έδρα του και την Άλμπα Βερολίνου, με τον Τζερέλ ΜακΝιλ, να τονίζει πως οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο μέσα στο «Nick Galis Hall».

«Τι να πω, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε πάνω από 15 πόντους. Δείξαμε όμως ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο μέσα στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό, που κερδίσαμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Συγχαρητήρια σε όλους και αυτό που μετράει είναι η νίκη», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκανρτ και πρόσθεσε:

«Μέσα στην έδρα μας βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη και μας βοηθούν πάρα πολύ με την υποστήριξή τους. Δουλέψαμε πολύ όλη την εβδομάδα και θέλαμε με κάθε τρόπο την νίκη. Μακάρι να είχαμε κερδίσει πάνω από 15 πόντους και να ήταν όλα ιδανικά. Όμως, έστω και έτσι συνεχίζουμε και κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν υπάρχει άλλη οπτική γωνία».

Για τη μεγάλη αστοχία στα τρίποντα: «Δυστυχώς, δεν ήταν η μέρα μας. Όπως είχαμε το πλεονέκτημα με τον κόσμο, έτσι με τα τρίποντα είμαστε πολύ άστοχοι. Θα μιλήσουμε στην προπόνηση και πρέπει να είμαστε πιο καλοί στον επόμενο αγώνα. Ο αγώνας με τον Π.Α.Ο.Κ. είναι πολύ δύσκολος και γνωρίζω πολύ καλά την ιδιαιτερότητα αυτής της αναμέτρησης. Ξέρω ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καυτή ατμόσφαιρα. Εμείς θέλουμε και μακάρι να κάνουμε νέο σερί νικών, αλλά το ουσιαστικό είναι να αφήσουμε πίσω τις κακές εμφανίσεις και να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια ανταγωνιστικοί».