Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος!

Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος!

Gazzetta team
Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος!

bet365

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Παναθηναϊκό και πολύ σύντομα θα υπάρχουν ραγδαίες με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλαμβάνει δράση για την ενίσχυση της ομάδας!

Η απόφαση είναι ειλημμένη, ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί, θα παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα στο β' γύρο του Τοπ-16 και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να κάνει υπερβάσεις προκειμένου να υπάρξουν διορθώσεις στο ρόστερ.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τον πήχη των μεταγραφών σκοπεύει να πάει σε περιπτώσεις από το «πάνω ράφι» και το πρότζεκτ το αναλαμβάνει προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Την ενίσχυση της ομάδας επιβεβαιώνει πλέον και η ΚΑΕ με σχετική ενημέρωση. Χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό λένε πως αναγνωρίζοντας ότι το αρχικό φετινό πλάνο δεν έχει παρουσιάσει τα προσδοκούμενα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο δίμηνο με αποκορύφωμα την ήττα της Δευτέρας και με τον τρόπο που ήρθε αυτή δεν ήταν οι αναμενόμενες, η διοίκηση προβληματίζεται αλλά ενεργεί με αποφασιστικότητα και μάλιστα άμεσα.

Σύμφωνα πάντα με την ΚΑΕ, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις που αρμόζουν στο μέγεθος του Παναθηναϊκού ώστε στη δεύτερη φάση του top16 να παρουσιαστεί στο γήπεδο η ομάδα, όπως χρειάζεται, ώστε να διεκδικήσει όλους τους στόχους, οι οποίοι δεν έχουν κριθεί και παραμένουν το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας καθώς και η διεκδίκηση της Ευρωλίγκας μέσω του φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Ολα τα παραπάνω προέκυψαν μετά την επίσκεψη του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ και τη συνάντηση που είχε με το προπονητικό τιμ και βεβαίως με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τι σημαίνουν πλέον όλα αυτά; Υπάρχουν δύο - τρία σενάρια, τα οποία ωστόσο δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ. Το πρώτο σενάριο θέλει τον Παναθηναϊκό να προχωράει σε αποδεσμεύσεις (Κούζμιτς, Πάβλοβιτς) και να προσθέτει έναν γκαρντ κι έναν αθλητικό ψηλό.

Το δεύτερο σενάριο θέλει την απόκτηση τριών παικτών, παράλληλα βεβαίως με τη λύση της συνεργασίας με κάποιους παίκτες. Ενα από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες είναι αυτό του Μάικ Μπράμου που έχει συμβόλαιο με την ιταλική Βενέτσια και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς θα απαιτηθεί μπάι άουτ.

Οσον αφορά την περίπτωση του Γκίμπσον, αν και υπάρχει μια συμφωνία όσον αφορά στο οικονομικό, ο Παναθηναϊκός δείχνει να σκέφτεται και κάτι άλλο. Τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» κι αυτό βεβαίως συνδυάζεται με την απόφαση του Γιαννακόπουλου για μεταγραφές από το «πάνω ράφι». Ο Γκίμπσον ήταν μια περίπτωση των 80-100 χιλιάδων δολαρίων, αλλά προφανώς ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τον πήχη του και ψάχνει κάτι καλύτερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα