Κλίμα... μεγάλων αλλαγών στον Παναθηναϊκό

Κλίμα... μεγάλων αλλαγών στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Κλίμα... μεγάλων αλλαγών στον Παναθηναϊκό

bet365

Σε... αναβρασμό ο Παναθηναϊκός μετά τη «βαριά» ήττα στο ΣΕΦ και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πιο κοντά από ποτέ στις «μεγάλες αλλαγές» βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά το στραπάτσο στο ΣΕΦ και την κάκιστη εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου. Η δυσαρέσκεια της διοίκησης είναι έντονη και είναι πολύ πιθανό το επόμενο 10ήμερο να επιφέρει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Πέραν της δεδομένης απόκτησης του Γκίμπσον, ο οποίος θα προστεθεί στην περιφέρεια, η δυσαρέσκεια είναι έντονη για κάποιες από τις καλοκαιρινές επιλογές του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς και τα περισσότερα «πυρά» δέχονται οι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τη μερίδα του λέοντος.

Τα πρωτοσέλιδα και τα δημοσιεύματα του «πράσινου» Τύπου είναι χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες και πιθανότατα αποτελούν τον προάγγελο των όσων θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Οι φήμες θέλουν παίκτες να τελειώνουν «εδώ» και τώρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τον Παναθηναϊκό.

Από 'κει και πέρα στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται και ο προπονητής, αν και σ' αυτή τη φάση δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του. Ο Τζόρτζεβιτς επικρίνεται για τις επιλογές των Πάβλοβιτς, Κούζμιτς το καλοκαίρι, αλλά και για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν παρουσιάστηκε πνευματικά έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το μόνο βέβαιο μέχρι αυτή την ώρα είναι πως ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει στο ρόστερ του τον Τζόναθαν Γκίμπσον με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία έχει επιτευχθεί πριν από το ντέρμπι. Αν όλα πάνε καλά ο Αμερικανός θα φορέσει τα πράσινα μετά την 5η Φλεβάρη, όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κίνα.

 

Τελευταία Νέα