Παπανικολάου: «Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω!»

Παπανικολάου: «Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω!»

Παπανικολάου: «Δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω!»

Ο Κώστας Παπανικολάου επέστρεψε έπειτα από δυόμιση σεζόν στον Ολυμπιακό κι είναι ανυπόμονος να δει τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Μάντζαρη και να ενσωματωθεί στην ομάδα.  

Ο 25χρονος άσος ανέφερε αρχικά για την επιστροφή του στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων»: «Είναι αλήθεια πως το ήθελα. Ήθελα να επιστρέψω και είμαι χαρούμενος που τελικά όλα πήγαν καλά» και τόνισε πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει: 

«Περιμένω πως και πώς να δω τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) και τον Βαγγέλη (σ.σ. Μάντζαρη) όπως και πολλά παιδιά από το σταφ με τους οποίους με ενώνουν πολλές αναμνήσεις. Είμαι σίγουρος, γνωρίζοντας τα παιδιά αυτά,  πως το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω. Οι Πρόεδροι είναι πάντα εκεί και κάνουν τα πάντα για την ομάδα. Όλοι μαζί και πάλι».
 
Για το αν παρακολουθούσε τον Ολυμπιακό όσο βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Όποτε μου το επέτρεπε το πρόγραμμα μου, παρακολουθούσα. Μάθαινα τα νέα των παιδιών και την πορεία της ομάδας. Πλέον είμαι μέλος της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».
 
Για τον κόσμο που ανυπομονεί να τον δει ξανά με τα «ερυθρόλευκα»: «Από την ημέρα που σταμάτησε η συνεργασία μου με τους Ντένβερ Νάγκετς, συνέχισα να κάνω προπονήσεις. Εντάξει, σίγουρα είναι διαφορετικό το να προπονείσαι με την υπόλοιπη ομάδα και διαφορετικό να είσαι μόνος σου, αλλά πλέον αυτό που κοιτάζω είναι να επιστρέψω και να αρχίσω προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κόουτς Σφαιρόπουλου. Τώρα, δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις». 

Best of internet