Κλείνει Μπράουν, ψάχνει πλέι μέικερ, στην έξοδο ο Κούπερ! (vids)

Κλείνει Μπράουν, ψάχνει πλέι μέικερ, στην έξοδο ο Κούπερ! (vids)

Άρης Λαούδης
Κλείνει Μπράουν, ψάχνει πλέι μέικερ, στην έξοδο ο Κούπερ! (vids)

bet365

Νέο... τσουνάμι μεταγραφών έρχεται στην ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο να (ξανά)βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Γιούρι Ζντοβτς!

Η πρώτη κίνηση αφορά την απόκτηση του Αμερικανού Τζέι Κόβαν Μπράουν (26, 1.88μ ), ο οποίος πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Ντι Τζέι Κούπερ που με τη σειρά του θα ακολουθήσει τον δρόμο του Αρμστεντ.

Ο Μπράουν είναι γνωστός από τη θητεία του στην Ελλάδα και πιθανότατα θα επιστρέψει, καθώς η «Ενωση» είναι αποφασισμένη να πληρώσει και μπάι άουτ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Ο Μπράουν είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα τη σεζόν 2012/2013 με το Ρέθυμνο (9,3π. μ.ο. σε έξι αγώνες), ενώ εντυπωσίασε στον ΚΑΟΔ, καθώς ήταν ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17,2π.

Ο Αμερικανός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και στην Τουρκία φτάνοντας τους 15 πόντους κατά μέσο όρο. Αγωνίζεται περισσότερο στη θέση «2», ενδεχομένως να μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση του πλέι μέικερ, αλλά σ΄αυτή τη φάση ο Ζντοβτς ήθελε έναν παίκτη που να μπορεί να βάζει με ευκολία την μπάλα στο καλάθι.

Πέραν του Μπράουν, πιθανότατα η ΑΕΚ θα κινηθεί και για την απόκτηση κλασικού πλέι μέικερ! Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του «εκλεκτού», ούτε έχουν προχωρήσει επαφές, ωστόσο η ενίσχυση και σ' αυτή τη θέση μοιάζει μονόδρομος, από την στιγμή που ο Ντι Τζέι Κούπερ ετοιμάζεται να δει την πόρτα της εξόδου.

Ο Αμερικανός έχει ενημερώσει την ΑΕΚ πως έχει προτάσεις από το εξωτερικό (π.χ. Τουρκία), η ελληνική ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο κι αυτό που απομένει είναι να παρουσιαστούν αυτές οι προτάσεις και να ανοίξει ο δρόμος για ένα συναινετικό διαζύγιο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα