«Αγκάθι» το πανάκριβο συμβόλαιο του Γκίμπσον (vids)

«Αγκάθι» το πανάκριβο συμβόλαιο του Γκίμπσον (vids)

Άρης Λαούδης
«Αγκάθι» το πανάκριβο συμβόλαιο του Γκίμπσον (vids)

bet365

Και δεύτερη περίπτωση Αμερικανού έψαξε ο Παναθηναϊκός, αλλά η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει με τα τωρινά δεδομένα.

Ο Τζόρνταν Φάρμαρ είναι η πρώτη επιλογή του Παναθηναϊκού, αλλά δεν είναι η μόνη...

Οι «πράσινοι» έχουν στη σχετική λίστα έναν ακόμη Αμερικανό, τον Τζόναθαν Γκίμπσον, αλλά η περίπτωσή του δύσκολα θα προχωρήσει με τα τωρινά δεδομένα.

Πρόκειται για έναν παίκτη 28 ετών με ύψος 1.88μ. που παίζει στις θέσεις «1» και «2», αγωνίζεται στην Κίνα όπου έχει 39,4 πόντους κατά μέσο όρο! Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τον προσεχή Φεβρουάριο, κι αυτό είναι το μεγάλο «αγκάθι» στις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν παίκτη εδώ και τώρα προκειμένου αυτός να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Γκίμπσον για να φύγει από την Κίνα θα πρέπει να «σπάσει» το πανάκριβο συμβόλαιό του (περίπου 800 χιλιάδες δολάρια ετησίως) κάτι που αυτή την στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο, γεγονός που είναι εν γνώσει των ανθρώπων του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός θεωρεί από την πλευρά του πως ο νέος παίκτης πρέπει να βρίσκεται στην Ελλάδα στις αρχές της εβδομάδας και επομένως η περίπτωση του Γκίμπσον μοιάζει να «κολλάει» από την στιγμή που δεν υπάρχει η λύση της άμεσης αποδέσμευσης.

Ο πρώτος στόχος ωστόσο του Παναθηναϊκού παραμένει ο Φαρμαρ, ο οποίος ποαράλληλα θέλει να εξατνλήσει τα περιθώρια επιστροφής στο ΝΒΑ. Ο πρώην Αμερικανός της Μακάμπι είναι μεν ελεύθερος, θα μπορούσε να παίξει άμεσα, αλλά απ' ό,τι φαίνεται προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, μήπως και εξασφαλίσει κάποιο 10ήμερο συμβόλαιο στις ΗΠΑ.

Το βέβαιο είναι ότι τα τελευταία 24ωρα ο Παναθηναϊκός έχει ενεργοποιηθεί προς πάσα κατεύθυνση και είναι αποφασισμένος να παρουσιαστεί ενισχυμένος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα