Μονομαχία «Δικεφάλων» και ντέρμπι απ' τα παλιά!

Αντωνία Σπανού
Μονομαχία «Δικεφάλων» και ντέρμπι απ' τα παλιά!
Η αυλαία του 2ου γύρου της Basket League ανοίγει δυναμικά αφού οι «Δικέφαλοι» μετρούν τις δυνάμεις τους στην Πυλαία. Μεγάλο ματς και την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Η 14η αγωνιστική της Basket League είναι γεμάτη με σπουδαίες αναμετρήσεις. Την αυλαία ανοίγει το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ(16/1, 16:30). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την μεγάλη ευρωπαϊκή της νίκη κόντρα στην Λιμόζ, θέλει να συνεχίσει με νίκη και στο πρωτάθλημα κόντρα στην ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς. Η «Ένωση», θα εμφανιστεί έχοντας στην αποστολή της για πρώτη φορά τον Ντιόντε Κρίστμας και θα αναζητήσει ένα μεγάλο «διπλό» μέσα στην «PAOK Sports Arena».

Στις 17:00 το Λαύριο θα υποδεχθεί την ανανεωμένη Καβάλα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικότατο στην «μάχη» της παραμονής. Την ίδια ώρα ο Αρκαδικός φιλοξενεί στην Τρίπολη την Κηφισιά του Ηλία Παπαθεοδώρου, που θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη, θα υποδεχθεί τον Κόροιβο που έχει δείξει ότι δεν λυγίζει εύκολα μακρυά από το «σπίτι» του. Ο Απόλλων, μετά την μεγάλη νίκη του κόντρα στα Τρίκαλα την προηγούμενη αγωνιστική, φιλοξενεί στην Πάτρα το Ρέθυμνο του Θανάση Σκουρτόπουλου που θέλει να μπει δυνατά στον 2ο γύρο της Basket League.

Η μάχη των «Δικεφάλων» κλέβει την παράσταση στο σημερινό πρόγραμμα της Basket League. Σε απόδοση 1.87 στη Vistabet, το ενδεχόμενο να σημειωθούν πάνω από 143 πόντοι.

Tην Κυριακή (17/1, 16:30) στο πρόγραμμά υπάρχει το σπουδαίο παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Οι δύο ομάδες θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις ευρωπαϊκές ήττες που γνώρισαν μέσα στην εβδομάδα, από Ερυθρό Αστέρα και Αρμάνι Μιλάνο αντίστοιχα, και να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα στον 2ο γύρο.

Το πρόγραμμά της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Δευτέρα (18/1) με την αναμέτρηση στην Ρόδο, όπου ο Κολοσσός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν και αυτοί να ξεχάσουν την ευρωπαϊκή τους ήττα από την Μπάμπεργκ και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τον ανεβασμένο Κολοσσό, μετά την μεγάλη νίκη κόντρα στον Άρη για την προηγούμενη αγωνιστική.

*Την Δευτέρα (18/1) θα διεξαχθούν και τα τελευταία 27,5' της αναμέτρησης μεταξύ της Κηφισιάς και του Λαυρίου, μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 16/01

16:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (Novasports 4)
17:00 Τρίκαλα - Κόροιβος (Novasports 2)
17:00 Απόλλων Πατρών - Ρέθυμνο (Novasports 2)
17:00 Αρκαδικός - Κηφισιά (Novasports 2)
17:00 Λαύριο - Καβάλα (Novasports 2)

Κυριακή 17/01

16:30 Παναθηναϊκός - Άρης (Novasports 3)

Δευτέρα 18/01

16:00 Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός (Novasports 2)

Δείτε την βαθμολογία εδώ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα