Τρινκιέρι: «Ακόμη δεν έχω συμφωνήσει με την ΕΟΚ για την αποζημίωση»

Gazzetta team
Τρινκιέρι: «Ακόμη δεν έχω συμφωνήσει με την ΕΟΚ για την αποζημίωση»

bet365

Το σίριαλ με την αποζημίωση του Τρινκιέρι από την ΕΟΚ καλά κρατεί, καθώς ο Ιταλός προπονητής διέψευσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο Ιταλός τεχνικός που βρίσκεται στην Ελλάδα για τον αγώνα της Μπάμπεργκ εναντίον του Ολυμπιακού μίλησε στη Novasports και διέψευσε τις σχετικές φήμες.

«Αλήθεια; δεν το ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες φήμες. Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο», όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Τι μπορώ να κάνω; προτιμώ να κατευθύνω την ενέργειά μου στα πράγματα που μπορώ να ελέγξω. Το συγκεκριμένο θέμα είναι προφανώς μακριά από τον έλεγχο μου», συνέχισε ο Ιταλός, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η υπόθεση έχει κρατήσει κοντά μια τριετία.

Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους της ΕΟΚ, μετά το τέλος Ευρωμπάσκετ ως προπονητής της Εθνικής, είπε: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο να μην επικοινωνήσουν καν μαζί μου.. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Ήταν μια χρήσιμη εμπειρία, έμαθα κάποια πράγματα. Να μην παρεξηγηθώ, για μένα σαν άνθρωπο, το να προπονήσω αυτούς τους παίκτες, τους Έλληνες παίκτες, ήταν ένα υπέροχο ταξίδι.

Έμαθα τόσα πολλά, παρόλο το αποτέλεσμα στο παρκέ. Ίσως είναι κοινή αντίληψη στην Ιταλία και στην Ελλάδα, ότι μπορείς να ελέγξεις το αποτέλεσμα. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το αποτέλεσμα στον αθλητισμό. Μπορώ να ελέγξω τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα δουλεύει, τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να παίξει. Δεν είχε αποτέλεσμα, είναι κάτι που με στενοχωρεί, αλλά δεν το βλέπω σαν εφιάλτη. Οι σχέσεις με τους παίκτες είναι ακόμη στο μυαλό μου, έχω πολύ καλές αναμνήσεις».

 

Τελευταία Νέα