Πάβλοβιτς: «Άλλα πέντε χρόνια σ' αυτό το επίπεδο ο Διαμαντίδης»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πάβλοβιτς: «Άλλα πέντε χρόνια σ' αυτό το επίπεδο ο Διαμαντίδης»

bet365

Ο Σάσα Πάβλοβιτς πιστεύει πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο για ακόμα πέντε χρόνια, ενώ θεωρεί πως πρέπει να εκμεταλλευτούν τις τρεις σερί εντός έδρας αναμετρήσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ο φόργουορντ των «πρασίνων» ανανέωσε το blog του στο esake.gr εν όψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά (11/1, 17:00):

«Χρόνια πολλά σε όλους

Άλλωστε εμείς πριν από τρεις μέρες κάναμε Χριστούγεννα και περιμένουμε την Πρωτοχρονιά μας…

Το καλό είναι ότι βρισκόμαστε στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ για μέρες. Έστω και τυπικά φιλοξενούμενοι αντιμετωπίσαμε την ΑΕΚ και καταφέραμε να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Ακολούθως είχαμε μια πολύ δύσκολη βραδιά με τη Μάλαγα αλλά νικήσαμε χάρη στο σουτ του Τζέιμς αλλά την τρομερή παρουσία του Δημήτρη, του αρχηγού μας. Το είπα και το επαναλαμβάνω και τώρα: Ο Διαμαντιδης μπορεί να παίξει αλλα πέντε χρόνια σ’ αυτό το επίπεδο.

Η παρουσία μας στην Αθήνα έχει συνέχεια αφού τη Δευτέρα αντιμετωπίζουμε την Κηφισιά, την Πέμπτη τον Ερυθρό Αστέρα και την επόμενη Κυριακή τον Άρη. Τρεις σερι αγώνες στο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσουμε κατάλληλα, δηλαδή και τις νίκες να κατακτήσουμε αλλά και να βελτιωθούμε αγωνιστικά. Το ότι δεν έχουμε μετακίνηση για τόσο μεγάλο διάστημα θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ιδανικά.

Είναι καλό το γεγονός, επίσης, ότι επιστρέφει άμεσα και ο Λευτέρης. Για μια ομάδα είναι πολύ σημαντικό να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους καθώς ανεβαίνει το επίπεδο της προπόνησης, ο χρόνος γίνεται ποιοτικότερος για όλους κι αυτό ωφελεί την ομάδα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με συγκέντρωση κι αποφασιστικότητα ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά. Να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και να ανεβάζουμε το επίπεδό μας από αγώνα σε αγώνα.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Σάσα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα