Βαρύ το κλίμα με το... παρελθόν του Κούπερ

Βαρύ το κλίμα με το... παρελθόν του Κούπερ

Άρης Λαούδης
Βαρύ το κλίμα με το... παρελθόν του Κούπερ

bet365

Πέφτουν οι τόνοι στην ΑΕΚ με την περίπτωση του Ντι Τζέι Κούπερ, αλλά το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Αμερικανό, μετά το νέο παράπτωμα στον αγώνα με τον Αρκαδικό.

Στην «Ενωση» δεν θα πάρουν αποφάσεις εν θερμώ, θα αφήσουν να περάσουν οι πρώτες 48 ώρες και στη συνέχεια θα αποφασίσουν.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής: Ο Κούπερ έχει δώσει πολλά δικαιώματα στην ΑΕΚ κι αυτό είναι ένα ζήτημα που θα μετρήσει στην τελική απόφαση.

Στην αρχή ήταν τα ξενύχτια, η καθυστέρηση στην προπόνηση, ακολούθηκαν κάποια κρούσματα απειθαρχίας εντός παρκέ και τώρα ήρθε το σοβαρό επεισόδιο με τον Ζντοβτς για να ξεχειλίσει το ποτήρι.

Μέσα στις επόμενες ώρες η διοίκηση της ΑΕΚ θα μιλήσει εκ νέου με τον προπονητή και θα ακούσει την άποψή του, θα κάνει το ίδιο και με τον Κούπερ και στη συνέχεια θα αποφασίσει.

Για ευνόητους λόγους και με τα νεύρα στο κόκκινο οι άνθρωποι της ομάδας προτίμησαν να μην ανοίξουν ξανά το θέμα, μετά το παιχνίδι, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα, το αργότερο αύριο.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ, πέραν της πρόσφατης απόκτησης του Κρίστμας βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ακόμη παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5», ενώ αναμένεται πλέον η τελική απόφαση για τον Ντι Τζέι Κούπερ που μπορεί να αλλάξει εκ νέου τον σχεδιασμό...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα