Πρίφτης: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε το μακρινό σουτ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΑΡΗΣ

Πρίφτης: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε το μακρινό σουτ»

Πρίφτης: «Σημαντικό ρόλο έπαιξε το μακρινό σουτ»

Ο Άρης ηττήθηκε στη Ρόδο με τον Δημήτρη Πρίφτη να αναφέρεται στην ένταση και την ευστοχία των παικτών του Κολοσσού.

Τα 13 εύστοχα τρίποντα των αντιπάλων ήταν στοιχείο στο οποίο στάθηκε ο προπονητής του Άρη μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Κολοσσό.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε ότι, «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν με μεγάλη ενέργεια. Σήμερα σημαντικό ρόλο έπαιξε το μακρινό σουτ του Κολοσσού, ενώ πήρε σκορ και από παίκτες που δεν είναι το δυνατό τους σημείο αυτό. Από ‘κει και πέρα για εμάς αυτό το ματς πρέπει να τελειώσει γρήγορα στο μυαλό μας γιατί δεν παίξαμε όσο καλά έπρεπε. Εμείς πρέπει να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο γιατί παίζουμε με την Αρμάνι σε μερικές ημέρες. Έχουμε ταξίδι ενδιάμεσα και πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Καλή συνέχεια στον Άρη Λυκογιάννη και τον Κολοσσό».

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος από την πλευρά των παικτών τόνισε πως... «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη και την εμφάνιση. Νίκησε δίκαια. Εμείς δεν ήμασταν καλοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν ακολουθήσαμε το πλάνο, ειδικά το αμυντικό. Είχαμε μικρά καλά διαστήματα και δυστυχώς ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις μας φέτος. Δεν μπορούμε να μείνουμε πολύ γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Eurocup. Να δούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό».

 

Best of internet