Λαύριο - Κόροιβος 81-72

Λαύριο - Κόροιβος 81-72

bet365

Την 4η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε το Λαύριο που επικράτησε του Κοροίβου με 81-72 για την 13η αγωνιστική με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ΝτεΜάριους Μπολντς.

Οι νεοφώτιστοι ήταν καλύτεροι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και με εξαιρετική αμυντική λειτουργία κατάφεραν να φτάσουν σε μια πολύ μεγάλη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα, που μέχρι στιγμής έχει δείξει πάρα πολύ καλά δείγματα.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί και 7η συνολικά ήττα για τον Κόροιβο που χάνει έδαφος όσον αφορά τη μάχη που θα δώσει για είσοδο στα πλέι οφ.

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Λαυρίου για τον Μάρκο Κέσελ, που σε 8 λεπτά συμμετοχής είχε 3 πόντους (1/3 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 2 λάθη.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το Λαύριο έδειξε ότι θέλει περισσότερο το παιχνίδι και παρότι οι ομάδες πήγαν ισόπαλες (38-38) στην ανάπαυλα, στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος. Οι παίκτες του Σερέλη είχαν 7 λιγότερα λάθη, 6 περισσότερα κλεψίματα και 4 παραπάνω ασίστ από τους αντιπάλους τους.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος παίκτης του παρκέ ήταν ο ΝτεΜάριους Μπολντς. Ο γκαρντ του Λαυρίου σταμάτησε στους 24 πόντους, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά (7/12 δίπ, 2/3 τρίπ, 4/5 βολές) σε 31 λεπτά.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ αρνητικός ήταν ο Ντέιβις από πλευράς Κοροίβου. Ο Αμερικανός είχε μεν 10 πόντους, αλλά με 4/14 προσπάθειες, εκ των οποίων 2/9 τρίποντα.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το ξέσπασμα του Λαυρίου στο δεύτερο ημίχρονο. Το 49-45 στο 27' έγινε 64-48 στο 32' για τους γηπεδούχους.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Το Λαύριο κρατά την εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού, ενώ ο Κόροιβος τα καλά ποσοστά στα σουτ δύο πόντων (52%)

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Ο Κόροιβος τα κάκιστα ποσοστά σε τρίποντα και βολές (28%, 61%), αλλά και τα 19 συνολικά λάθη στα οποία υπέπεσε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα