ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στην «μάχη» της Ευρώπης

Αντωνία Σπανού
ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνονται στην «μάχη» της Ευρώπης
Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης επιστρέφουν σήμερα (6/1) στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας Βαλένθια και Νεπτούνας για τον 1ο αγώνα στην φάση των «32» του Eurocup.

Ποδαρικό για το 2016 στις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις κάνουν ΠΑΟΚ και Άρης. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζει απόψε (6/1, 20:00, ΝS2) στην Ισπανία την Βαλένθια για το πρώτο παιχνίδι στην φάση των «32» του Eurocup.

Η Ισπανική ομάδα κάνει εξαιρετική χρονιά όντας πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος και αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις με το έργο των παικτών Σούλη Μαρκόπουλου να είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Στην ομάδα του ΠΑΟΚ δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη ομάδα, και ίσως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, χωρίς να αφήσουν τους Ισπανούς να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η Sportingbet επιστρέφει τα λεφτά σου, σε περίπτωση που ο Σχορτσιανίτης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βαλένθια.

Ο Άρης ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις υποδεχόμενος την Νεπτούνας στο Nick Gallis Hall (6/1, 19:00, ΕΡΤ3). Το γήπεδο και η έδρα αποτελεί φέτος το πλεονέκτημα του Άρη και η ομάδα του Πρίφτη θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευθεί, ώστε να κόψει τον γρήγορο ρυθμό των Λιθουανών.