Τρίκαλα - Λαύριο 81-77

Τρίκαλα - Λαύριο 81-77

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το 2016 για τα Τρίκαλα που επικράτησαν του Λαυρίου με 81-77 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Τρικάλων πήρε τη δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη της μετά από αυτή κόντρα στην Αρκαδικό και την πέμπτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, το Λαύριο, παρά τη μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο δε κατάφερε να πάρει τη νίκη και γνώρισε την 9η ήττα του για φέτος.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Τα Τρίκαλα είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι τους, ωστόσο τελικά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη. Έπαιξαν καλό μπάσκετ στο 1ο και στο 3ο δεκάλεπτο και μολονότι έπαιξαν με τη φωτιά στο 4ο, τελικά ήταν πιο ψύχραιμα και πανηγύρισαν.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Τζάστιν Ρόμπινσον από πλευράς Τρικάλων. Ο Αμερικανός είχε 18 πόντους (4/7 διπ, 3/6 τρ, 4/4 β), 1 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής, ερχόμενος από τον πάγκο.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ μέτρια η εμφάνιση του αρχηγού του Λαυρίου, Σάκη Γιαννακόπουλου, ο οποίος αρκέστηκε σε 6 πόντους με 1/7 προσπάθειες και 3/4 βολές. Είχε 5 ριμπάουντ, αλλά υπέπεσε σε 2 λάθη και 3 φάουλ σε 20 λεπτά.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Τα Τρίκαλα πήραν διαφορά ασφαλείας 13ών πόντων στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου με το σκορ στο 66-53, που όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετοί για να τα οδηγήσουν στη νίκη, παρά την αντεπίθεση του Λαυρίου στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι το καλό μπάσκετ της 1ης και 3ης περιόδου, ενώ το Λαύριο το πάθος και το πείσμα που έδειξε στο 4ο δεκάλεπτο.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Το Λαύριο το κάκιστο ποσοστό του στα τρίποντα (16%, 5/30), ενώ τα Τρίκαλα τα 20 λάθη που έκαναν συνολικά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα