Το μήνυμα του NBAer που πυροβόλησαν
Ο Κλιάντονι Έρλι που τον πυροβόλησαν και τον λήστεψαν πρόσφατα έξω από κλαμπ στη Νέα Υόρκη, έστειλε μήνυμα μέσω twitter λίγες ώρες μετά το περιστατικό.
«Ευχαριστώ για όλες τις σκέψεις και τις προσευχές σας. Το εκτιμώ αφάνταστα. Ευχαριστώ τις όμορφες ψυχές σας για τη φροντίδα. Ο Θεός λειτουργεί με μυστηριώδη τρόπο», ανέφερε ο 24χρονος φόργουορντ των Νικς.
Ο Έρλι βρέθηκε στο νοσοκομείο και για τις επόμενες 6-12 εβδομάδες θα είναι εκτός δράσης, ωστόσο το ευχάριστο είναι πως δεν θα χρειαστεί επέμβαση στον τραυματισμένο του πόδι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
