Με δύο «πράσινες» κούπες ολοκληρώθηκε το Xbox One Cup (pics)

Με δύο «πράσινες» κούπες ολοκληρώθηκε το Xbox One Cup (pics)

Gazzetta team
Με δύο «πράσινες» κούπες ολοκληρώθηκε το Xbox One Cup (pics)

bet365

Το Xbox One Cup των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο SportCamp στο Λουτράκι.

«Το πρώτο XBOX ONE CUP, το τουρνουά που διοργάνωσαν Aκαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (30/12) με απόλυτη επιτυχία.

Επρόκειτο για μια διοργάνωση στην οποία έλαβαν μέρος οι Ακαδημίες 18 ομάδων, με αθλητές γεννημένους από το 2002 μέχρι το 2004 και είναι δεδομένο πως θα γίνει θεσμός!

Περισσότεροι από 200 νεαροί αθλητές παρέμειναν στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι για τέσσερις ημέρες και ευχαριστήθηκαν μπάσκετ, ενώ παράλληλα έμαθαν τι θα πει «ομάδα».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, βρέθηκε στο τουρνουά καθ’ όλη τη διάρκεια του και μετά την ολοκλήρωσή του δήλωσε:

«Δημιουργούμε ένα νέο θεσμό. Είναι δεδομένο πως μετά την επιτυχία που σημείωσε το πρώτο XBOX ONE CUP δεν θα σταματήσουμε εδώ. Περισσότερα από 200 παιδιά χάρηκαν τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, ενώ τα οφέλη για εκείνα ήταν πολλαπλά και δεν αναφέρομαι τόσο στις νίκες και τα τρόπαια. Το πιο σημαντικό είναι ότι άρχισαν να μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τηMicrosoft για την υποστήριξη που μας παρείχε, τον Αριστείδη Χριστόπουλο, που συνέβαλλε τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης, όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, τους προπονητές, τους γονείς, τους εθελοντές μας και –φυσικά- το SportCamp για τη άρτια φιλοξενία που μας παρείχε. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Οι Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατέκτησαν την πρώτη θέση στις δύο από τις τρεις ηλικιακές ομάδες. Η ομάδα του 2002 επιβλήθηκε του Πρωτέα Βούλας στον τελικό, ενώ εκείνη του2004 επικράτησε της ομάδας της Triple Crown έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό! Το τίτλο για τα παιδιά γεννημένα το 2003 κατέκτησε ο ΓΣ Περιστερίου κερδίζοντας στον τελικό τηνΆνοιξη. Φυσικά όλες οι ομάδες και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια.

Παράλληλα με τους αγώνες μπάσκετ ολοκληρώθηκε και το άκρως διασκεδαστικό τουρνουά ΝΒΑ 2Κ16 μεταξύ των παιδιών στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου η XBOX είχε τοποθετήσει έξι κονσόλες! Νικητής αναδείχθηκε ο Φίλιππος Κορωπιώτης, από την ομάδα του 2002 τωνΑκαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!», αναφέρει το paobc.gr.

 

Τελευταία Νέα