Μετράνε μέρες (για Α1) στον Φάρο!

Gazzetta team
Μετράνε μέρες (για Α1) στον Φάρο!

bet365

Τυπικά μπορεί να βρίσκεται στην Α2, αλλά τόσο αγωνιστικά όσο και σε επίπεδο μάρκετινγκ ο Φάρος Κερατσινίου... φωνάζει από μακριά ότι έχει θέση στην Α1! Μετράνε μέρες άλλωστε μέσω του ημερολογίου που κυκλοφόρησαν!

Η... σταχτοπούτα του Κυπέλλου Ελλάδος, που σε λίγες μέρες αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ με στόχο την πραγματοποίηση ενός ασύλληπτου (μέχρι πριν μερικούς μήνες) ονείρου, όπως είναι η παρουσία στον τελικό, φροντίζει σε κάθε βήμα της να εκπλήσσει τους πάντες ευχάριστα!

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό της κομμάτι και το «11 στα 11» στην Α2 που φαντάζει ως... προάγγελος ανόδου! Στον Φάρο Κερατσινίου κάνουν πρωταθλητισμό και εκτός παρκέ! Με αφορμή την αλλαγή του χρόνου, έφτιαξαν το δικό τους ημερολόγιο, για το 2016, με μια φωτογράφιση άκρως επαγγελματική, όπου πάντως φαίνεται ότι έχει μπει και... γυναικείος δάκτυλος.

Η Χριστίνα Σκέντζιου, υπεύθυνη επικοινωνίας του συλλόγου του Κερατσινίου, αφιέρωσε πολλές ώρες για να βγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Κάθε μήνας κι ένας παίκτης με ξεχωριστό concept και με τους ανθρώπους του Φάρου να προσδοκούν ότι ξεφυλλίσουν τους πρώτους μήνες του ημερολογίου ήδη θα πανηγυρίζουν και την άνοδο στην Α1! Πατήστε εδώ και πάρτε μια γεύση από το ημερολόγιο: faros-bc.gr/?p=5369

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα