Καστρίτης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Καστρίτης: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία»

bet365

Ο Αρκαδικός προσπάθησε αρκετά σύμφωνα με τον Γιάννη Καστρίτη, αλλά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα δεν είχε σωστή σκέψη η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Καστρίτης, «Συγχαρητήρια για τη νίκη του Κόροιβου. Συγχαρητήρια και για την παρουσία πέρσι και φέτος στην Α1, αποτελούν οδηγό για όλους μας. Στο πρώτο δεκάλεπτο ελέγχαμε το ματς, στο δεύτερο μέρος ο Κόροιβος μας πίεσε και μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Παρά το γεγονός πως κερδίζαμε δεν είχαμε καθαρό μυαλό σε σημαντικές φάσεις. Έχουμε όμως, εμπιστοσύνη στα παιδιά, στη δουλειά που γίνεται και πάμε να κοιτάξουμε μπροστά. Τη νέα χρονιά θα εμφανιστούμε ακόμα πιο δυνατοί. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που ήταν εδώ είναι ένα παράδειγμα για όλους. Να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο».

Για τους παίκτες του Αρκαδικού μίλησε ο Άκης Καλλινικίδης,«Χαίρομαι που έχω δίπλα μου τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ένα τρομερό παιδί που είχε τις ατυχίες και μεγάλο σθένος τις ξεπέρασε. Αποτελεί ένα παράδειγμα για όλους. Είναι από τα παραδείγματα που πετυχαίνεις όταν αγαπάς και επιμένεις να κάνεις αυτό που θέλεις. Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάσαμε. Όταν σημειώνεις 88 πόντους στην έδρα σου και χάνεις... Πρέπει να δούμε με καθαρό μυαλό, τις ερχόμενες ημέρες τι είναι αυτό που έφταιξε και κυρίως να αλλάξουμε νοοτροπία. Φέτος η Basket League μας έδωσε πολλά μαθήματα και σιγά-σιγά όσο περνάει ο καιρός, στενεύουν τα περιθώρια. Πρέπει να βάλουμε τον εγωισμό κάτω από την ομάδα. Καλές γιορτές με υγεία, Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα