Γκάλης για Hall of Fame!
Όπως έγινε γνωστό από την αρμόδια επιτροπή του Naismith Memorial Basketball, ο «γκάνγκστερ» είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος (μετά το 2013, όταν τη θέση πήρε ο Όσκαρ Σμιντ), πλάι σε ιερά τέρατα του παγκόσμιου μπάσκετ, όπως ο Ντίβατς, ο Ράτζα, ο Κούκοτς, ο Λόλο Σάινθ, ο Ζεράβιτσα και ο Γιάο Μινγκ, εκ των οποίων θα επιλεχθεί μόνο ένας για να μπει στο Hall of Fame, ως μη Αμερικανός.
Το όνομα του εκλεκτού θα γίνει γνωστό στο Final Four του κολεγιακού πρωταθλήματος στο Τέξας, στις 4 Απριλίου και η τελετή εισόδου θα πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο (8-10) στο Σπρίνγκφιλντ. Για την τελική επιλογή θα προκριθούν οι υποψήφιοι που θα συγκεντρώσουν 7 ψήφους από την αρμόδια επιτροπή 9 μελών, σε 6 κατηγορίες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
