Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Άρη (pics)

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Άρη (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Άρη (pics)

bet365

Παίκτες και προπονητές του Άρη είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν ενόψει των Χριστουγέννων και να μοιράσουν δώρα σε πολλά παιδιά.

Ο Άρης βρήκε χρόνο για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του στην οποία ήταν καλεσμένοι οι παλιοί παίκτες της ομάδας, Χάρης Παπαγεωργίου και Βασίλης Λυπηρίδης καθώς επ΄σιης και πλήθος παιδιών.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ομάδας,

«Ήταν μία… κατακίτρινη χριστουγεννιάτικη γιορτή! Η διοίκηση της ομάδα., οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας και ο «Τίγρης» υποδέχτηκαν τους φιλάθλους της ομάδας μας στην ARIS BC Boutique «The Legend Store» και μοίρασαν χαρά και δώρα στους μικρούς φίλους του Αυτοκράτορα, οι οποίοι κατέκλυσαν την μπουτίκ της ομάδας.

Οι παίκτες του Άρη το χάρηκαν με την ψυχή τους. Το «παρών» έδωσαν ο Τζέρελ ΜακΝιλ, ο Οκάρο Γουάιτ, ο Τζαμέλ Χάγκινς, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο Τάσος Δήμας, ο Δημήτρης Φλιώνης, ο Νίκος Δίπλαρος και ο Βασίλης Χρηστίδης. Παρότι είχαν ένα από τα… σπάνια, λόγω των συνεχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ρεπό, εντυπωσιάστηκαν από το πλήθος των παιδιών και πέρασαν αρκετή ώρα μαζί τους, προσφέροντας δώρα και βγαίνοντας δεκάδες φωτογραφίες μαζί τους.

Με την ψυχή τους το χάρηκαν και οι φίλοι του Άρη. Συνοδευόμενα από τους γονείς τους, τα παιδιά δε σταματούσαν να αγκαλιάζουν και να φωτογραφίζονται με τα πρότυπά τους. Οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν και τα νέα προϊόντα της μπουτίκ, με τα καινούργια ρούχα για τα παιδιά να έχουν την τιμητική τους.

Αρβανίτης: «Οι νέες γενιές των φίλων του Άρη»

Ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε για την εκδήλωση:

«Είναι πάρα πολύ ωραία εκδήλωση. Να δώσω συγχαρητήρια στο τμήμα μάρκετινγκ που την ετοίμασε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε πάρα πολλά μικρά παιδιά τα οποία έρχονται στο γήπεδο και στις εκδηλώσεις που κάνουμε για τις μέρες που έρχονται. Να πούμε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλον τον κόσμο και ειδικά στους φίλους του Άρη. Είχε ανάγκη ο Άρης από εξωστρέφεια και αυτό είναι που πρέπει να βγάζει προς τα έξω και στην κοινωνία. Βήμα – βήμα κάνουμε κι αυτά τα πράγματα, όπως βήμα – βήμα πάμε σε όλα τα κομμάτια μέσα στην ομάδα, οικονομικό, διοικητικό, αγωνιστικό».

Για τη «γέννηση» νέων φιλάθλων του Άρη ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε. απάντησε: «Έχει πέσει στο τμήμα μας το μεγάλο βάρος να κρατήσει τον κόσμο του Άρη περήφανο, να κάνει νέους φιλάθλους και μικρά παιδάκια να φορούν την φανέλα μας. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να το σηκώσουμε και να το πάμε ακόμα παραπέρα ώστε σιγά - σιγά να επανέλθει και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκεί που πρέπει και να συνεχίσει ο Άρης να μεγαλουργεί, να δημιουργεί φιλάθλους, να παρεμβαίνει στην κοινωνία, να προσφέρει στην Ελλάδα πράγματα, αυτά που επί 101 χρόνια έκανε αυτός ο Σύλλογος».

Αναφορικά με την αθρόα προσέλευση του κόσμου στο «Nick Galis Hall» επισήμανε: «Ο Άρης είναι μια τεράστια ομάδα, τεράστιο αθλητικό μέγεθος. Ποτέ δε σταμάτησε να υπάρχει. Ο κόσμος επιβραβεύει την προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Η προσέλευση του κόσμου δείχνει το μεγαλείο του συλλόγου και τη μεγάλη μάζα φιλάθλων που έχουμε σε όλη την Ελλάδα, γιατί όπου κι αν πάμε έχουμε τον κόσμο να μας βοηθάει και να υποστηρίζει την ομάδα σε ό,τι κάνει».

Γουάιτ: «Πολύ επιτυχημένη εκδήλωση»

Ο Οκάρο Γουάιτ από την πλευρά του είχε ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του, γνωρίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρόσφεραν χαρά στον κόσμο. «Η εκδήλωση είναι πολύ επιτυχημένη. Έγινε καλός προγραμματισμός και η ανταπόκριση του κόσμου δείχνει πόσο μας υποστηρίζει στην προσπάθειά μας. Είμαι χαρούμενος που λαμβάνω μέρος σε αυτό γεγονός», είπε και συνέχισε αναφορικά με την παρουσία του στην Ελλάδα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων:

«Μου αρέσει. Έχουμε βέβαια να δώσουμε δύο αγώνες στην Αθήνα, μέχρι τώρα όμως μου αρέσει το κλίμα των εορτών και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ παραμονή Χριστουγέννων Όταν έπαιζα στο κολέγιο, αγωνιστήκαμε σε ένα τουρνουά στην Χαβάη την παραμονή και ξοδέψαμε όλη την ημέρα των Χριστουγέννων ταξιδεύοντας πίσω στην Αμερική».

Για την παρουσία του μέχρι στιγμής με τη φανέλα του Άρη ο Γουάιτ σχολίασε: «Είμαι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Έχω περισσότερα σκαμπανεβάσματα απ' όσα θα ήθελα, μαθαίνω όμως το ελληνικό πρωτάθλημα και όσο περνάει ο καιρός, θα βελτιώνομαι όλο και περισσότερο».

Για τους αγώνες που ακολουθούν, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ανέφερε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να προετοιμαστούμε πρώτα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αν το κάνουμε αυτό, θα φτάσουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την Αρμάνι Μιλάνο την οποία αντιμετώπισε πέρυσι και θα βρει μπροστά του ο Άρης στο Last 32 του Eurocup είπε: «Θα ήταν πολύ καλό να… βοηθήσω στο σκάουτινγκ. Την αντιμετώπισα τέσσερις φορές πέρυσι, όμως νομίζω ότι από πέρυσι έχει μείνει μόνο ο Τζεντίλε και ίσως ακόμα 1-2 παίκτες. Ο κόουτς και οι συνεργάτες του θα κάνουν πολύ καλή δουλειά και πάλι στο σκάουτινγκ, οπότε θα είμαστε έτοιμοι».

Παπαγεωργίου: «Ο κόσμος κοντά στην ομάδα»

Οι παλιές δόξες του Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου και Βασίλης Λυπηρίδης, ξενάγησαν τους φίλους του ΑΡΗ στο Μουσείο Μπάσκετ, έχοντας οι ίδιοι μεγάλο μερίδιο στην ιστορία του Αυτοκράτορα την οποία φιλοξενεί αυτός ο μοναδικός χώρος. Ο Χάρης Παπαγεωργίου μιλώντας για την εκδήλωση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., επισήμανε:

«Είναι μία πολύ ωραία εκδήλωση. Ήταν πολύ καλή η ιδέα της Κ.Α.Ε. να πραγματοποιήσει τη γιορτή στην μπουτίκ με τον κόσμο της ομάδας. Τέτοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες για να έρχεται ο κόσμος κοντά στην ομάδα, να έχει επαφή με τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να δίνουν το «παρών» μικρά παιδιά και να βλέπουν από κοντά τους παίκτες που θαυμάζουν στο γήπεδο, έτσι δημιουργούνται οι νέες γενιές φιλάθλων».

Αναφορικά με την ξενάγηση στο Μουσείο Μπάσκετ, ο θρυλικός φόργουορντ του Άρη σχολίασε: «Είναι ένας πολύ ωραίος χώρος που μας γεμίζει αναμνήσεις. Όταν είσαι κομμάτι της ιστορίας του Άρη, χαίρεσαι να βλέπεις ότι αυτή αποτυπώνεται σε έναν τόσο όμορφο χώρο και είναι σημαντικό να τη μοιράζεσαι με τον κόσμο».

*Οι φωτογραφίες είναι από το facebook του Άρη.

 

Τελευταία Νέα