Εκτός έδρας οι «αιώνιοι», σημαντικά ματς παντού!

Αντωνία Σπανού
Εκτός έδρας οι «αιώνιοι», σημαντικά ματς παντού!
Εκτός έδρας δοκιμάζονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική της Basket League. Σημαντικές «μάχες» σε όλα τα παρκέ.

Η 10η αγωνιστική της Βasket League επιφυλάσσει σκληρές «μάχες» σε όλα τα παρκέ. Η... αυλαία ανοίγει με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και την ΑΕΚ, των πολλών αλλαγών, να αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο. Η «Ένωση» αναζήτα την επιστροφή της στις νίκες στο πρωτάθλημα ενισχυμένη και με τους Κούπερ και Άρμστεντ για να επέλθει ξανά ηρεμία στην ομάδα.

Ο Άρης, μετά την τεράστια πρόκριση του στην Ευρώπη, επιστρέφει στο Nick Galis Hall και υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στην Θεσσαλονίκη. Η Καβάλα, η οποία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου σε ένα παιχνίδι όπου και για τις δύο ομάδες έχει εξαιρετικά σημαντικό χαρακτήρα.

Μεγάλη μάχη αναμένεται στην Καβάλα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Κολοσσό. Σε απόδοση 2.12 ο άσος στη Vistabet.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την καλή εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό και την μεγάλη πρόκριση στο Eurocup, θα πάει στο Λαύριο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Ακόμα ένας πολύ σημαντικός αγώνας, «κλείνει» τα παιχνίδια του Σαββάτου, στα Τρίκαλα όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αρκαδικό με την ομάδα από την Τρίπολη να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο Κόροιβος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην Αμαλιάδα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Κηφισίας η οποία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο Ζηρίνειο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 19/12

17:00 Καβάλα – Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2)

17:00 Τρίκαλα – Αρκαδικός (Novasports 2)

17:00 Λαύριο – ΠΑΟΚ (Novasports 2)

17:00 Άρης – Απόλλων Πάτρας (Novasports 3)

17:00 ΑΕΚ – Ρέθυμνο (Οtesport 4)

Κυριακή 20/12

17:00 Κόροιβος – Παναθηναϊκός (Novasports 3)

Δευτέρα 21/12

18:00 Κηφισιά – Ολυμπιακός (Novasports 2)

Δείτε την βαθμολογία της Basket League εδώ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα