Ο Ντράγκαν περιμένει, ο Ντούσαν... φεύγει!

Ο Ντράγκαν περιμένει, ο Ντούσαν... φεύγει!

Άρης Λαούδης
Ο Ντράγκαν περιμένει, ο Ντούσαν... φεύγει!

bet365

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφασίζει για την τύχη του Ντράγκαν Σάκοτα, την ώρα που ο Ντούσαν είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει, ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο θέμα του πατέρα του.

Άλλη μια δύσκολη ημέρα αποφάσεων ξημέρωσε στην ΑΕΚ με τον Αγγελόπουλο και τη διοίκηση να καλούνται να πάρουν αποφάσεις.

Εντός της ημέρας, το αργότερο μέχρι αύριο, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ θα έχει αποφασίσει για την παραμονή ή όχι του Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης, αμέσως μετά το τέλος του ματς. Ο Σάκοτα, πριν ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, τον ενημέρωσε κατ’ ιδίαν πως η παραίτησή του είναι στη διάθεση του προέδρου και πλέον η «καυτή πατάτα» είναι στα χέρια του Μάκη Αγγελόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτή είναι η τρίτη φορά μέσα στη φετινή σεζόν που ο Σάκοτα υποβάλει παραίτηση στη διοίκηση της ΚΑΕ.

Τις δύο προηγούμενες, ο Μάκης Αγγελόπουλος στήριξε τον προπονητή και μένει πλέον να δούμε αν θα κάνει το ίδιο και σ’ αυτή την περίπτωση. Η αλήθεια πάντως είναι πως το κλίμα για τον Σάκοτα είναι πολύ «βαρύ» αυτή τη στιγμή, αν και απόφαση δεν έχει ληφθεί, οι πιθανότητες παραμονής του είναι σαφώς πολύ λιγότερες απ’ ό,τι τις δύο προηγούμενες φορές.

Πέραν αυτού η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τον υιό Σάκοτα, ο οποίος αμέσως μετά το παιχνίδι, μιλώντας στο περιβάλλον του εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, ανεξάρτητα με την εξέλιξη στο θέμα του πατέρα του!

Απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες για να φύγει, θεωρώντας πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Ντούσαν Σάκοτα μάλιστα φέρεται να έχει ενημερώσει σχετικώς τον εκπρόσωπό του για την απόφαση αυτή, ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έχει ενημερωθεί επισήμως.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα