Αρτέστ: «Με ενδιαφέρει πολύ να γίνω προπονητής»

Αρτέστ: «Με ενδιαφέρει πολύ να γίνω προπονητής»

Αρτέστ: «Με ενδιαφέρει πολύ να γίνω προπονητής»

bet365

Ο Ρον Αρτέστ, πλέον Μέτα Γουόρλντ Πις, πιθανότατα θα αποσυρθεί από τα παρκέ στο τέλος της σεζόν, ωστόσο όπως δηλώνει, ενδιαφέρεται να γίνει προπονητής πολύ σύντομα.

Ο εκκεντρικός βετεράνος των Λος Άντζελες Λέικερς έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λος Άντζελες, το οποίο δύσκολα θα ανανεωθεί, παρά το γεγονός πως από πλευράς φυσικής κατάστασης, ο 36χρονος αθλητής βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο.

«Είμαι χαζοβιόλης. Έτσι θα μαι πάντα. Αν ποτέ πάρω θέση πρώτου προπονητή, θα συνεχίσω να γελάω και να περνάω καλά», τόνισε ο Γουόρλντ Πις.

«Ο κόσμος δε μπορεί να αμφισβητήσει το πόσο σκληρά δουλεύω. Μόνο αυτό με νοιάζει. Για αυτό νιώθω άνετα να πηγαίνω στα αποδυτήρια μετά από κάθε παιχνίδι, να απολαμβάνω τους συμπαίκτες μου και τους δημοσιογράφους. Ξέρω πως έχω δώσει σίγουρα το 100%», είπε στη συνέχεια.

Από τη πλευρά του, ο Κόμπι Μπράιαντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του λέγοντας:

«Θα ήταν πολύ καλός προπονητής. Είναι απίστευτα έξυπνος και επικοινωνεί εξαιρετικά με όλους. Έχει φοβερό πάθος για τη δουλειά και αν δει κανείς τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει τους υπόλοιπους τότε σίγουρα θα πει ότι μπορεί να γίνει προπονητής»

 

NBA Τελευταία Νέα