Η συνοδός του Όντομ δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά

Η ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟ

Η συνοδός του Όντομ δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά

Η συνοδός του Όντομ δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά

Η Μάντισον Μόνταγκ, συνοδός του Όντομ στο περιπετειώδες τριήμερό του στον οίκο ανοχής λύνει τη σιωπή της και μιλά για το περιστατικό.

Πριν από δυο μήνες ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση σε οίκο ανοχής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα.

Μία από τις συνοδούς του Όντομ, η σταρ του αμερικανικού πορνό, Μάντισον Μόνταγκ αποφάσισε να μιλήσει για το περιστατικό περιγράφοντας το πως ο Όντομ τη ζήτησε, αλλά τελικά στο τέλος την απέρριψε.

Στη συνέντευξή της, μεταξύ άλλων, τονίζει πως δεν είχε καμία ιδέα πως ο Όντομ έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Εγώ έπεισα τον Λαμάρ να συναντηθούμε στον οίκο ανοχής. Ένιωσα, όμως, ότι δεν μπορούσα να τον βοηθήσω όταν συνέβησαν όλα αυτά. Από εκείνο το βράδυ, που παραλίγο να ήταν μοιραίο για τη ζωή του, σκεφτόμουν να γράψω κάτι στην οικογένεια των Καρντάσιαν και να τους εκφράσω τον πόνο που ένιωθα. ¨Ενιωθα ένοχη. Υπήρχαν πολλά κορίτσια και αυτός ήθελε να περάσει καλά με όλες. Όταν μπήκαμε, όμως, στο δωμάτιο έδειξε περιφρόνηση για εμένα και τελικά δεν με διάλεξε. Προτίμησε δύο ιερόδουλες, την Ράιντερ και την Μόνικα. Εγώ ήθελα να τον προσέξω, αλλά δεν κατάλαβα ότι έπαιρνε ναρκωτικά» 

Best of internet