Τα 10 alley oop που θα μείνουν αξέχαστα (vids)

Τα 10 alley oop που θα μείνουν αξέχαστα (vids)

bet365

Με αφορμή το φοβερό buzzer beater alley oop κάρφωμα του Τζεφ Γκριν το gazzetta προσπάθησε και συνέλεξε 10 από τα θεαματικότερα alley oop στην ιστορία.

Η λίστα είναι ατελείωτη. Τα θεαματικά alley oop λαμβάνουν χώρα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο σαν αυτά που θα δείτε παρακάτω, σίγουρα δεν έχουν συμβεί πολλά.

Τρέισι ΜακΓκρέιντι, Βινς Κάρτερ, Τιμ Ντάνκαν, Σακίλ Ο ΄Νιιλ, είναι μερικά από τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στο παρακάτω βίντεο.

Νο.10

Στο νούμερο 10 δεν βρίσκεται μια όμορφη συνεργασία, αλλά πρόκειται για one man show. Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι πετάει τη μπάλα στο ταμπλό, την πιάνει μόνος του και καρφώνει στο αντίπαλο καλάθι.

Νο.9

Ο αγαπημένος ξάδερφος του ΜακΓκρέιντι και κατά πολλούς ο καλύτερος dunker όλων των εποχών, Βιν Κάρτερ δέχεται μια εξαιρετική πάσα μετά από κλέψιμο, πιάνει τη μπάλα με το ένα χέρι στον αέρα και κατευθείαν την καρφώνει με μανία στο καλάθι.

Νο.8

Στο Νούμερο 8 βρίσκεται ο Τιμ Ντάνκαν, ο οποίος κατεδαφίζει το αντίπαλο καλάθι μετά από πάσα κατευθείαν από την επαναφορά.

Νο 7

Θα μπορούσε να βρίσκεται στο νούμερο 1, αλλά το τελείωμα του Γκλας δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό. Η ασίστ όμως του Ισάια Τόμας είναι η εντυπωσιακότερη της λίστας.

Νο.6

Έχετε ακούσει ποτέ την ατάκα «τον πέρασε από πάνω;» Ε αυτό ακριβώς έκανε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς στον άτυχο Λούκας των Μπουλς.

Νο.5

Μπορεί αυτή η ομάδα των Νάγκετς να μην πέτυχε πολλά, ωστόσο προσέφερε ατελειωτο θέαμα. Τσάνσι Μπίλαπς σερβίρει και Τζέι Αρ Σμιθ καρφώνει αφού προηγουμένος έχει κάνει περιστροφή 360 μοιρών.

Νο.4

Δεν είναι τόσο το θέαμα, αλλά το γεγονός ότι λαμβάνει χώρα 41" πριν τη λήξη του 7ου τελικού της δυτικής περιφέρειας. Κόμπι Μπράιαντ και Σακιλ Ο' Νιλ.

Νο.3

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν είναι πλέον το ίδιο αθλητικός όσο παλιά λόγω των προβλημάτων στη μέση του, ωστόσο πριν από κάποια χρόνια χάρισε τη νίκη στους Μάτζικ επί των Σπερς με αυτόν τον τρόπο.

Νο.2

Δε θα μπορούσε να υπάρξει top-10 καρφωμάτων χωρίς Τζέραλντ Γκριν. Πιθανότατα αυτό το άλεϊ ουπ όσο έπαιζε ακόμη στους Νετς είναι το καλύτερο κάρφωμα στην καριέρα του.

Νο.1

Καημένε Μπράντον Νάιτ! Αυτό. Δεν μπορεί κανείς να πει κάτι παραπάνω. Ο Τζόρνταν φρόντισε γι' αυτό.

 

NBA Τελευταία Νέα