Ντέρμπι στο ΣΕΦ και «μάχες» στην ουρά

Αντωνία Σπανού
Ντέρμπι στο ΣΕΦ και «μάχες» στην ουρά
Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο Φάληρο για το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Basket League. Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται σε ένα ντέρμπι από τα παλιά.

Με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ να τραβάει όλα τα βλέμματα της αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Basket League. Ο Ολυμπιακός με τον αέρα του 12 – 0 αλλά και τον Λοτζέσκι εκτός και τον Σπανούλη να τρέχει να προλάβει, υποδέχεται την ΑΕΚ, με μεγάλο ερωτηματικό να αποτελεί η συμμετοχή του Κούπερ αλλά και του Άρμστεντ, στο Φάληρο σε ένα ντέρμπι που είναι βγαλμένο από τα παλιά.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα ανοίγει το παιχνίδι του Αρκαδικού με το Λαύριο στην Τρίπολη. Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Κόροιβο σε ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους και το Ρέθυμνο υποδέχεται την Καβάλα με τον Γιατζόγλου να θέλει να να δει την ομάδα του να παίρνει την πρώτη της νίκη.

Ο Απόλλων Πάτρας θα έχει δύσκολο έργο αφού φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που προέρχεται από την τεράστια ευρωπαϊκή του νίκη μέσα στην Τουρκία. Οι αγώνες του Σαββάτου ολοκληρώνονται με το παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Κηφισιά στο Nick Galis Hall.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Απόλλωνα στην Πάτρα σήμερα το απόγευμα με τη νίκη της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου να προσφέρεται στο 1.62 στην Expekt.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ΣΕΦ και την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 5/12

17:00 Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ (Novasport 3)

17:00 Ρέθυμνο – Καβάλα (Novasport 2)

17:00 Άρης – Κηφισιά (Novasport 2)

17:00 Αρκαδικός – Λαύριο (Novasport 2)

17:00 Κολοσσός – Κόροιβος (Novasport 2)

Κυριακή 6/12

19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Οtesport 4)

Δευτέρα 7/12

18:00 Παναθηναϊκός – Τρίκαλα (Novasport 2)

Δείτε την βαθμολογία εδώ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα