Ιωαννίδης: «Αρνήθηκα τρεις προτάσεις του Παναθηναϊκού»

Ιωαννίδης: «Αρνήθηκα τρεις προτάσεις του Παναθηναϊκού»

Ιωαννίδης: «Αρνήθηκα τρεις προτάσεις του Παναθηναϊκού»

Τα λεφτά του Κόκκαλη, που τελικά τα πήρε από τους Αγγελόπουλος, αλλά και οι τρεις «πόρτες» στον Παναθηναϊκό, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη του «Ξανθού». 

«Χειμαρρώδης» για ακόμα μία φορά ο Γιάννης Ιωαννίδης, που μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τις τρεις φορές που αρνήθηκε προτάσεις του Παναθηναϊκού, αλλά και για τα λεφτά του Κόκκαλη, που αν και κέρδισε στο δικαστήριο, τελικά τα πήρε από τους Αγγελόπουλους. 

«Τα λεφτά από τις διαμάχες με τον Κόκκαλη μου τα έδωσαν οι Αγγελόπουλοι. Κέρδισα δύο φορές φορές στα δικαστήριο 5-0 και 5-0 και τελικά τα χρήματα μου τα έδωσαν τα αδερφια. Είπαμε θα λέμε αλήθειες», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του «Ξανθού», για να αποκαλύψει στη συνέχεια πως «ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να με πάρει τρεις φορές. Ήρθαν οι Γιαννακόπουλοι σπίτι μου, αλλά δεν είναι τα πάντα πώς θα κονομήσεις.

Εγώ είπα ότι αφού ήμουν στον Αρη δεν θα πάω στον ΠΑΟΚ ποτέ. Το ίδιο και με τον Ολυμπιακό. «Δένεσαι» με την ομάδα, υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν μαζί σου. Δεν μπορείς να τα προδώσεις. Προσπάθησε να με πάρει και πριν έρθω στον Ολυμπιακό στην αρχή και το 1994 με πήρε ο Μπαλτάκος και μου είπε ότι αν δεν ανανεώσεις σε θέλουμε. Και μετά πριν επιστρέψω στον Ολυμπιακό ήρθαν οι Γιαννακόπουλοι σπίτι μου το 1999, όταν πήρε ο Σούμποντιτς το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω αυτό».

Best of internet