Τα λένε για πρώτη φορά Βασιλακόπουλος-Κατσικάρης!

Τα λένε για πρώτη φορά Βασιλακόπουλος-Κατσικάρης!

Αντώνης Καλκαβούρας
Τα λένε για πρώτη φορά Βασιλακόπουλος-Κατσικάρης!

bet365

Συνάντηση στη Μαδρίτη θα έχουν οι Γιώργος Βασιλακόπουλος και Φώτης Κατσικάρης, οι οποίοι θα βρεθούν για πρώτη φορά μετά το Eurobasket και θα μιλήσουν σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το ραντεβού που θα κρίνει την ανανέωση του συμβουλαίου του Φώτη Κατσικάρη με την Εθνική ομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (05/12) στη Μαδρίτη. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ θα ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα, όπου θα βρίσκεται ο Έλληνας τεχνικός της Μούρθια (παίζει με τη Ρεάλ) κι οι δύο άνδρες θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά το Eurobasket και θα συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες τη συνέχιση της συνεργασίας του 48χρονου προπονητή με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η ελληνική ομοσπονδία έχει ως πρώτο τη μέλημα την εξασφάλιση της συνέχειας στην Εθνική ομάδα, που υπό τις οδηγίες του Νικαιώτη προπονητή, μπορεί να μην κατέκτησε κάποιο μετάλλιο, ωστόσο είχε κάτι περισσότερο από αξιοπρεπή παρουσία στις δύο τελευταίες διεθνείς διοργανώσεις ρεκόρ (12-2) που συμμετείχε και ο "ισχυρός άνδρας" του ελληνικού μπάσκετ επιθυμεί να πάει στο προολουμπιακό τουρνουά με τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο.

Το πέρασμα του χρόνου, η αξιολόγηση της προσπάθειας στα γήπεδα του Ζάγκρεμπ και της Λιλ και η επιθυμία να κλείσει επιτυχημένα - με μία ενδεχόμενη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο - ο κύκλος που άρχισε πριν από δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας, βρίσκουν και τον ίδιο τον Κατσικάρη θετικό, οπότε - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - το ραντεβού δεν αποκλείεται να αολοκληρωθεί ακόμη και με προφορική συμφωνία για άλλον έναν χρόνο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο έμπειρος Έλλήνας προπονητής έχει μονοετές συμβόλαιο με την Μούρθια και μετά το τέλος της σεζόν, δεν θα έχει καμία δέσμευση με τον ισπανικό σύλλογο. Από τη στιγμή η σύμπτωση απόψεων είναι εξαιρετικά πιθανή, στο τραπέζι της συζήτησης αναμένεται να πέσουν και λεπτομέρειες γύρω από την προετοιμασία, τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι, οι υποχρεώσεις των NBAers, καθώς και οι περιπτώσεις των Ελληνοαμερικανών που διαπρέπουν στο κολεγιακό πρωτάθλημα, όπως ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ και ο Τζέϊμς Όγκουστ.

 

Τελευταία Νέα