Κόροιβος - Ρέθυμνο 83-79

Κόροιβος - Ρέθυμνο 83-79

bet365

Την 5η τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι παίκτες του Κοροίβου, με την ομάδα της Ηλείας να επικρατεί δύσκολα του Ρεθύμνου με 83-79.

Ο Κόροιβος παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, επιτρέποντας έτσι στο Ρέθυμνο να επιστρέψει στο ματς, παρά το γεγονός πως ήταν πίσω με 47-27 στο ημίχρονο.

Η κρητική ομάδα βελτίωσε κατακόρυφα την άμυνά της, μπήκε και πάλι στην αναμέτρηση, ωστόσο δεν απέφυγε την 6η της ήττα στο πρωτάθλημα.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Κόροιβος νίκησε διότι εκμεταλλεύθηκε την υπεροχή του στα ριμπάουντ, αλλά και τα εκπληκτικά ποσοστά στα δίποντα (20/24 , 83%, έναντι 58,6% του Ρεθύμνου)

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Καταλυτική ήταν η παρουσία του Ντουέιν Ντέιβις που σε 35 λεπτά είχε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, όντας ο κορυφαίος παίκτης του παιχνιδιού.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χαράλαμπος Γιαννόπουλος. Στα 20 λεπτά που έμεινε στο παρκέ είχε 4 πόντους με 1/5 προσπάθειες, ενώ υπέπεσε σε 4 φάουλ και 5 λάθη.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: «Κλειδί» για την επίτευξη της νίκης για τον Κόροιβο ήταν η ψυχραιμία που επέδειξαν οι παίκτες του, όταν το Ρέθυμνο μείωσε ακόμη και στους 3 πόντους, αλλά και το... άσφαιρο» 4λεπτο του Ρεθύμνου στο 2ο δεκάλεπτο.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο Κόροιβος κρατά τα πολύ καλά ποσοστά στα σουτ δύο πόντων (20/28) και την υπεροχή στα ριμπάουντ, ενώ το Ρέθυμνο την ευστοχία πίσω από τα 6,75μ (10/21 τρίποντα)

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι ξεχνάνε τα εφιαλτικά νούμερα από τη γραμμή των βολών (13/20), ενώ το Ρέθυμνο ξεχνά το ότι πέταξε στα «σκουπίδια» όλο το πρώτο ημίχρονο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα