Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού

Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού

Το ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού
Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης δε θα ταξιδέψουν στην Καβάλα ενώ άλλοι πέντε παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήμα τραυματισμού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει εφτά παίκτες οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις και δεν ήταν σε θέση να προπονηθούν. Ο Έλληνας προπονητής δε γύμνασε τους παίκτες του οι οποίοι πέρασαν αρκετή ώρα στο φυσικοθεραπευτήριο. Οι υγιείς ξεκουράστηκαν κάνοντας βάρη και χαλάρωμα.

Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης δε θα παίξουν με την Καβάλα (29/11). Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Λαμποράλ ενώ ο «Πριντ» παραμένει εκτός λόγω μέσης.

Ο Ματ Λοτζέσκι θα επιστρέψει στην 12άδα ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη και αυτός διάστρεμμα στο πρώτο δεκάλεπτο με τους Βάσκους και ακολούθησε θεραπεία, θα ταξιδέψει όμως στην Καβάλα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αφού είναι αποδυναμωμένος ενώ ο Οθέλο Χάντερ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον ορθό μηριαίο, δεν προπονήθηκε σήμερα αλλά θα βρεθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Καβάλα.

Τέλος ο Πάτρικ Γιανγκ βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου χειρουργήθηκε πριν τρεις μέρες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα