Αφιέρωσε το «διπλό» στους... μαχητές της ζωής το Λαύριο

Αφιέρωσε το «διπλό» στους... μαχητές της ζωής το Λαύριο

Gazzetta team
Αφιέρωσε το «διπλό» στους... μαχητές της ζωής το Λαύριο

bet365

Το Λαύριο στηρίζει το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Eλπίδα» και το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» κι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης, αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη στη Ρόδο στα παιδιά που είναι.... μαχητές της ζωής!

Ο Γιάννης Ψαρράκης ανέφερε αρχικά: «Όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Λαυρίου, θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη σε όλα τα παιδιά που πολεμούν με τον καρκίνο! Τους πραγματικούς ήρωες της ζωής!

Είναι για μας μεγάλη τιμή που πορευόμαστε σε αυτή την προσπάθεια χέρι-χέρι με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ" και θέλαμε πολύ να νικήσουμε για να αφιερώσουμε τη νίκη στα παιδιά αυτά που είναι νικητές στη μεγαλύτερη μάχη: αυτή της ζωής!».

Φυσικά, δεν ξέχασε όσους φίλους της ομάδας ταξίδεψαν στο νησί της Ρόδου: «Οι άνθρωποι αυτοί ταξίδεψαν οικειοθελώς και με δικά τους έξοδα για να είναι δίπλα στην ομάδα, σε μία από τις μεγαλύτερες μετακινήσεις μη οργανωμένων φιλάθλων και κυρίως οικογενειών με παιδάκια. Η παρουσία τους στην εξέδρα και η φωνή τους έδωσαν δύναμη στους παίκτες μας και πραγματικά μας συγκινούν. Όλοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

Το Λαύριο είναι μια οικογένεια, μια γροθιά κι έτσι θα παραμείνει!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα