Πρίφτης: «Νίκη, για να έχει αντίκρισμα το "διπλό" στο Καζάν»
O τεχνικός του Άρη ανέφερε για την εντός έδρας αναμέτρηση: «Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα κι έτσι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Eρχόμαστε από μία μεγάλη νίκη στο EuroCup απέναντι στην Ούνικς, αλλά αυτό το αποτέλεσμα δεν σημαίνει κάτι αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε τη Στεάουα. Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα, γιατί ήμασταν μακριά από τη Θεσσαλονίκη για επτά μέρες, αλλά παρά την κούραση οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι γι' αυτό το σκληρό παιχνίδι».
Ο Βασίλης Σίμτσακ από την πλευρά των παικτών ανέφερε: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με τη Στεάουα. Είναι σημαντικό που έχουμε πέντε συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Αυτός ο χρόνος είναι κάτι σαν μαραθώνιος με δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Έτσι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μέσα από τα παιχνίδι και τις προπονήσεις η ομάδα γίνεται πιο δυνατή. Ναι, σίγουρα υπάρχει κούραση, αλλά βρίσκεις ρυθμό».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
