Tράκαρε πριν από το ντέρμπι ο Παπαντωνίου

Στέλλα Παπαδοπούλου
Tράκαρε πριν από το ντέρμπι ο Παπαντωνίου

bet365

Πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Νώντας Παπαντωνίου είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του, αλλά ευτυχώς η κατάστασή του δεν κρίθηκε ανησυχητική κι έτσι αγωνίστηκε κανονικά.

Η... τύχη δεν είναι με την ΑΕΚ την φετινή χρονιά. Ο Κατσίβελης είναι off καθώς έπαθε σκωληκοειδίτιδα, ο Κάρτερ χτύπησε σε μία ανύποπτη φάση που έπεσε πάνω στην μπασκέτα μετά από ένα σκληρό φάουλ κι ο Όρτον απομακρύνθηκε μετά από πειθαρχικό παράπτωμα.

Σε όλα αυτά προστέθηκε και το τροχαίο του Νώντα Παπαντωνίου, που είχε αποκομίσει κι ένα χτύπημα στο μάτι από το παιχνίδι με τον Άρη, λίγο πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική της Α1. Ευτυχώς, ο άσος της ΑΕΚ δεν χτύπησε και το ιατρικό επιτελείο του επέτρεψε ν' αγωνιστεί.

«Είχα ένα ατύχημα. Η τύχη δεν μας πολυθέλει όπως φαίνεται. Όλοι χτυπάμε εκτός προπόνησης. Σημασία έχει ότι είμαι καλά», είπε στην κάμερα της Nova ο 25χρονος γκαρντ (7 π. 2/2δίπ., 0/3τρίπ., 3/4βολ., 4ριμπ., 5ασ., 1κλ. σε 24:47).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα