Χάρντεν: «Είμαι ο καλύτερος, νόμιζα πως και πέρυσι»
Ο Τζέιμς Χάρντεν εντυπωσιάζει με τις πράξεις του, εντυπωσιάζει και με τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως... παραμένει ο καλύτερος όλων.
«Νομίζετε πως δε μπορώ να κάνω περισσότερα; Απλώς περιμένετε. Θα σας δείξω» είπε σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας ο 26χρονος SG των Ρόκετς και συνέχισε: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης στη λίγκα. Το πιστεύω. Νόμιζα πως και πέρυσι ήμουν».
«Ξέρω πως ήμουν ο MVP» πρόσθεσε, αλλά όχι χωρίς να εξηγήσει μεταξύ άλλων πως «δεν προσπαθώ να μειώσω τον Στεφ (Κάρι), αλλά αισθανόμουν πως άξιζα το βραβείο. Επιμένω».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
