Φάρος Κερατσινίου: Έτοιμος να... λάμψει στην Α1! (gTV)

Φάνης Παναγιώτου
Φάρος Κερατσινίου: Έτοιμος να... λάμψει στην Α1! (gTV)

bet365

Μιχάλης Κακιούζης και Μανώλης Παπαμακάριος μίλησαν στην κάμερα του gTV για την προσπάθεια που γίνεται στον Φάρο Κερατσινίου, το πολύ δυνατό ρόστερ που έχει δημιουργηθεί και τους στόχους της φετινής σεζόν!

Αν ασχολείσαι με το μπάσκετ, τότε σίγουρα κάπου θα πήρε το μάτι σου τον Φάρο Κερατσινίου το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πρόκειται για την ομάδα που εντυπωσίασε στο μεταγραφικό παζάρι και πλέον φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο από την Α2 στην Α1.

Οι μεταγραφές που ξεχώρισαν είναι δεδομένα του Μιχάλη Κακιούζη και του Μανώλη Παπαμακάριου. Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτές. Είπαμε. Ο Φάρος Κερατσινίου δημιούργησε ένα πολύ δυνατό σύνολο και βλέποντας κανείς τα ονόματα του Σκορδίλη, του Αγγελόπουλου, του Μπατή, του Λιακόπουλου και του Καράμπουλα το καταλαβαίνει.

Η κάμερα του gTV βρέθηκε στην προπόνηση του Φάρου και μίλησε με τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής και τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού.

O Φάρος φέτος έχει πολύ υψηλούς στόχους, με τον πρώτο εξ' αυτών να αποτελεί η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Σε απόδοση 1.80 η νίκη επί της Κηφισιάς στη Novibet.

Η επιλογή της συγκεκριμένης ομάδας, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Κύπελλο κι ο μεγάλος στόχος της ανόδου στην Α1 ήταν ορισμένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι. Τα υπόλοιπα στο video:

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα