Μπλουμς: «Θα παλέψουμε για το Προολυμπιακό»

Μπλουμς: «Θα παλέψουμε για το Προολυμπιακό»

Φάνης Παναγιώτου
Μπλουμς: «Θα παλέψουμε για το Προολυμπιακό»

bet365

Η Λετονία θ' αντιμετωπίσει την Ελλάδα (17/09) φόντο μία θέση στο Προολυμπιακό Τουρνουά κι ο Γιάνις Μπλουμς στάθηκε στην επιθυμία του ίδιο και των συμπαικτών του να βρεθούν εκεί.

«Έχουμε μπροστά μας την Ελλάδα, μια ομάδα που πάντα παίζει δυνατά. Έχουμε όμως μία ημέρα για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρω πολλούς παίκτες από την ελληνική ομάδα και γνωρίζω πως είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Παρ’ όλα αυτά εμείς θέλουμε πολύ να πάμε στο Προολυμπιακό Τουρνουά και θα παλέψουμε γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά ο μέχρι πρότινος γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Στόχο την επτάδα έχει βάλει η Λετονία, με την Interwetten να προσφέρει σε απόδοση 6.20 την απλή νίκη των Λετονών κόντρα στην Ελλάδα.

Όσο για την ήττα από τη Γαλλία στα προημιτελικά, είπε: «Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά. Χάσαμε τον ρυθμό μας και από την άλλη οι Γάλλοι έβαλαν μερικά κρίσιμα σουτ, ξέφυγαν με δέκα πόντους και σε ένα τέτοιο παιχνίδι, είναι δύσκολο μετά να μαζέψεις την διαφορά. Παλέψαμε όμως μέχρι το τέλος. Το απολαύσαμε, η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο ήτα τέλεια, 22.000 θεατές είδαν ένα καλό παιχνίδι και εμείς το χαρήκαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα