Ζήτησε συγνώμη και παραιτήθηκε ο Περάσοβιτς

Gazzetta team
Ζήτησε συγνώμη και παραιτήθηκε ο Περάσοβιτς

bet365

Η Κροατία απογοήτευσε κι έμεινε εκτός συνέχειας. Δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός. Είναι κι η εικόνα που δημιούργησε άσχημες εντυπώσεις, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να ζητάει συγνώμη από τον κόσμο και να παραιτείται.

«Είμαι απογοητευμένος και νευριασμένος. Παρατήσαμε πολύ νωρίς το παιχνίδι. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας αυτό το καλοκαίρι. Οφείλουμε μια συγγνώμη στον κόσμο μας», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια είπε: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για τον αποκλεισμό, αλλά και για τα άσχημα αποτελέσματα. Εγώ φταίω. Θέλω να τονίσω πως παραιτούμαι από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Κροατίας. Έτσι κι αλλιώς, το συμβόλαιό μου τελειώνει φέτος».

Από τη μεριά του, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς συμπλήρωσε: «Είναι το χειρότερο παιχνίδι με την εθνική. Όλο το καλοκαίρι δουλεύαμε για ένα στόχο, αλλά η Τσεχία ήταν καλύτερη. Είχαν περισσότερη ενέργεια, χάσαμε όλες τις μονομαχίες και στην επίθεση δεν είχαμε ιδέες. Πολλά πήγαν στραβά. Δεν πρόκειται να επιρρίψω ευθύνες σε κανέναν. Χάσαμε σαν ομάδα».

Τέλος, ο Κρούνοσλαβ Σίμον -που τραυματίστηκε στη διάρκεια του ματς- τόνισε: «Είναι μια από τις χειρότερες μέρες στην καριέρα μου. Μάλλον η χειρότερη από τη μέρα που άρχισα να παίζω μπάσκετ. Δεν ξέρω τι να πω. Η Τσεχία έπαιξε σαν ομάδα και άξιζε να περάσει».

 

Τελευταία Νέα