Πόποβιτς: «Να πάει καλά η ομάδα για να βελτιωθώ κι εγώ»

Πόποβιτς: «Να πάει καλά η ομάδα για να βελτιωθώ κι εγώ»

bet365

Ο Πέταρ Πόποβιτς θα αγωνιστεί για δεύτερη χρονιά στην Κηφισιά και ψάχνει την καθιέρωση μέσω των επιτυχιών της ομάδας.

Ο Μαυροβούνιος γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κηφισιάς για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του. Ο Πέταρ Πόποβιτς χαίρει της εμπιστοσύνης του Ηλία Παπαθεοδώρου ο οποίος φέτος θέλει να του δώσει μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι, ρόλο.

Αναλυτικά ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του ανέφερε:

«Νιώθω όμορφα που γύρισα. Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα. Γνωρίζω καλά την περιοχή και δεν αντιμετωπίζω θέματα προσαρμογής. Νιώθω άνετα και είμαι χαρούμενος».

Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα φέτος. Το πρωτάθλημα έχει δυναμώσει πολύ γιατί οι ομάδες έχουν καλά ρόστερ. Ο ανταγωνισμός είναι καλός γιατί τα ματς φέτος θα έχουν πολύ ενδιαφέρον».

Ο στόχος του για φέτος: «Να πάει η ομάδα καλά και να πετύχουμε τους στόχους μας. Προϋπόθεση για την επίτευξη των προσωπικών στόχων είναι να πετύχει η ομάδα. Μέσα από την ομαδική δουλειά και προσπάθεια βελτιώνονται οι παίκτες».

Για τον κόσμο της Κηφισιάς: «Ο κόσμος θέλουμε να μας στηρίξει και φέτος γιατί μας δίνει δύναμη μέσα στο παιχνίδι. Μας δίνει φτερά και ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη. Θέλω να βλέπω το Ζηρίνειο γεμάτο κι εμείς θα δίνουμε σε κάθε ματς το 100% του εαυτού μας».

Για το τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο: «Εκτός παρκέ μου αρέσει να παίζω table tennis , βελάκια (darts), να βλέπω ταινίες και να διαβάζω βιβλία.Γενικά με αυτά ασχολούμαι όταν δεν έχω προπόνηση».

Αγαπημένο φαγητό, ταινία, παιχνίδι: «Είμαι εθισμένος στο παραδοσιακό φαγητό του Μαυροβουνίου. Η αγαπημένη μου ταινία είναι η «Επιχείρηση:Argo» και αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι το UFC».

Δυνατό σημείο μέσα στο παρκέ: «Να σου πω τις αδυναμίες μου καλύτερα;(γελάει).Δεν ξέρω σε τι είμαι καλός αλλά προσπαθώ τα αρνητικά μου να τα βελτιώνω και να τα μετατρέπω σε δυνατά στοιχεία. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Για την Εθνική Ομάδα Μαυροβουνίου: «Είναι τιμή για έναν αθλητή να εκπροσωπεί τη χώρα του. Η συμμετοχή μου στην Εθνική Ομάδα U20 μου έδωσε μεγάλη ικανοποίηση γιατί κάναμε τον κόσμο χαρούμενο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα