Κάρτερ: «Δεν είχα καταλάβει πως είχα περάσει πάνω από κάποιον» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Κάρτερ: «Δεν είχα καταλάβει πως είχα περάσει πάνω από κάποιον» (vid)

bet365

Ο Βινς Κάρτερ θυμήθηκε ΤΟ κάρφωμά του πάνω απ' τον Φρεντερίκ Βάις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 κι εξήγησε πως δεν είχε καταλάβει τι είχε κάνει.

«Όλοι είχαν δει το κάρφωμα κι εμένα να περνάω από πάνω του. Αλλά στο μυαλό μου, στην πραγματικότητα, δεν το είχα καταλάβει. Δεν είχα καταλάβει πως είχα περάσει από πάνω του» εξήγησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ESPN ο 38χρονος G/F των Γκρίζλις, ο οποίος έχει ν' απορεί με τους συμπαίκτες του γιατί δεν του το είχατε πει στη διάρκεια της αναμέτρησης: «Υποθέτω πως όλοι είχαν μείνει άφωνοι».

«Στο μυαλό μου, μετά το κλέψιμο, είχα κάνει 1-2 ντρίμπλες και πήδηξα. Σκεφτόμουν "πήδηξα τόσο μακριά και θα κρεμαστώ και θα κάνω διαφήμιση της Sprite» πρόσθεσε και κατέληξε: «Επομένως ο Κέβιν Γκαρνέτ πανηγύριζε για ένα κάρφωμά μου πάνω από κάποιον, αλλά εγώ για ένα κάρφωμά μου που δεν ήξερα πως θα έκανα».

Θυμηθείτε το «Το Κάρφωμα του Θανάτου», όπως έχει περάσει στην ιστορία εκείνη η απίστευτη στιγμή ανάμεσα στις ΗΠΑ και στη Γαλλία (106-94 στις 25/9/2000) στο «The Dome» του Σίδνεϊ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης των ομίλων του Ολυμπιακού Τουρνουά:

 

Τελευταία Νέα