Παπαθεοδώρου: «Πάθος, άμυνα, ψυχολογία»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Πάθος, άμυνα, ψυχολογία»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως οι παίκτες του θα πάνε στον τελικό και κόντρα στην Τουρκία (2/8, 21:15) με αυτοπεποίθηση και πως η κούραση θα μείνει στην άκρη.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ2: «Σήμερα κάναμε αμυντική εμφάνιση. Τα παιδιά εξουδετέρωσαν πλήρως τον Βάρνας, έναν από τους καλύτερους γκαρντ του τουρνουά. Το δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν τα ριμπάουντ. Οι Λιθουανοί ξέρανε το παιχνίδι και μαζί με το άγχος, δεν κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το 30′. Μετά μίλησε η κλάση των παικτών. Αυτά τα τουρνουά είναι για την προσωπικότητα των παικτών και όχι για τα συστήματα και τους προπονητές. Το σουτ του Δίπλαρου ήταν μεγάλο σουτ. Εξαιρετικός ο Βασίλης Χαραλαμπόμπουλος».

Για το παιχνίδι με τους Τούρκους: «Το παιχνίδι με του Τούρκους είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό πριν λίγες μέρες. Έχουμε αυτοπεποίθηση και διάθεση για τη νίκη. Παίζουμε συνεχόμενα μια βδομάδα, τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη επιβάρυνση, αλλά η ψυχολογία τους θα κάνει στην άκρη την κούραση. Δεν υπάρχει μπάλα στο παρκέ που να μην βουτάνε για να την πάρουν. Το μετάλλιο είναι μια πρόσκαιρη χαρά γι' αυτά τα παιδιά. Αυτά τα τουρνουά είναι για να χτίσουν χαρακτήρα. Για το μέλλον τους, δεν αλλάζει κάτι αν πάρουμε ή χάσουμε το κύπελλο. Αυτή η γενιά έχει τα στοιχεία του ελληνικού μπάσκετ. Πάθος, άμυνα, ψυχολογία. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον Δημήτρη Μπασούρη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας».

 

Τελευταία Νέα