Φιλική... ρεβάνς η Παίδων από τος Κροάτες

Φιλική... ρεβάνς η Παίδων από τος Κροάτες

bet365

Η Εθνική Παίδων νίκησε σε φιλικό προετοιμασίας την Κροατία με 64-52 δείχνοντας βελτιωμένη εικόνα στο παρκέ.

Νικηφόρο ήταν το δεύτερο φιλικό της εθνικής Παίδων με αντίπαλο την Κροατία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ελλάδα μετά από μια καλή εμφάνιση στο β’ ημίχρονο επικράτησε της αντιπάλου της με 64-52 σε ματς που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Νίκου Τούφα είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης παρουσιάζοντας αισθητή βελτίωση σε σχέση με το χθεσινό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο καμιά από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεφύγει. Στο β’ μέρος οι διεθνείς έπαιξαν πιο έξυπνα και βρήκαν λύσεις. Μάλιστα στο 35ο λεπτό ξέφυγαν με 58-43 με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Τα δεκάλεπτα: 16-10, 30-26, 43-39, 64-52
ΕΛΛΑΔΑ: Γιανναράς, Μωραϊτης 12(4/6 τρ., 5 ασιστ.), Καπρής 4, Καλαϊτζάκης 11(2), Δημητράκας 3, Γκουαλτιέρι 2, Φωτόπουλος 1, Δρομπογιάννης, Καμπουρίδης 9, Λιούνης 8, Μέλιος 7(2), Ψαρράς , Βλαγκόγιας 7.
ΚΡΟΑΤΙΑ: Τζορντάνο 2, Βίντοβιτς 3, Ομρσεν 5(1), Μπάτινιτς 3, Σάριτς 2, Νάκιτς 8(1), Μάριτς 6, Ντρέζνιακ 2, Βργκοτς 6, Μίχαλιτς , Μπάντο 5, Σουνάρα 10 (2).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Τούφας είπε μετά το τέλος του φιλικού: «Δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο, τουλάχιστον όσον αφορά στην εκτέλεση των κινήσεών μας και σε άμυνα και σε επίθεση. Το θετικό είναι ότι από κάποια παιδιά που είχαμε μια εικόνα ελαφρώς θολή, αυτές τις δύο μέρες ξεκαθάρισε το τοπίο και είδαν και αυτά ότι μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα πολύ καλά. Ευχής έργον θα ήταν να είχαμε και άλλα φιλικά. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά και πιστεύουμε ότι με την καλύτερη δυνατή προσπάθεια των παιδιών που πραγματικά το θέλουν θα φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ευρωπαϊκό».

 

Τελευταία Νέα