Πελεκάνος: «Έρχεται μία σεζόν πρόκληση!»

Πελεκάνος: «Έρχεται μία σεζόν πρόκληση!»

Πελεκάνος: «Έρχεται μία σεζόν πρόκληση!»

bet365

Ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι χαρούμενος που θα φορέσει ξανά την φανέλα του Άρη, μίλησε για την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη και τον τριπλό στόχο.

O 34χρονος φόργουορντ μίλησε στο arisbc.gr για την επιστροφή του στην ομάδα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Πέρασα δύο καλά χρόνια στον Άρη κι ελπίζω αυτά που έρχονται να είναι καλύτερα. Χαίρομαι πολύ που η ομάδα επέστρεψε στην Ευρώπη γιατί της αξίζει να παίζει εκτός συνόρων, με την ιστορία που έχει, τη δυναμική που αναπτύσσει εκ νέου και τον υπέροχο κόσμο της».

Για την προσεχή χρονιά: «Σίγουρα θα είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά. Θα είναι μία σεζόν πρόκληση, αφού ο στόχος του Άρη θα είναι τριπλός, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Eurocup. Σαφώς χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για να τα καταφέρουμε και θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Τέλος, για τον κ. Λάσκαρη: «Μεγάλο ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας παίζει η παρουσία του κ. Λάσκαρη. Από την αρχή έδειξε ότι αγαπάει τον Άρη και θα προσπαθήσει, μαζί με τη διοίκηση της ομάδας, να τον επαναφέρει στην ελίτ, μέσω της οικονομικής εξυγίανσης που ήδη γίνεται. Το πρώτο βήμα έγινε με την επιστροφή στην Ευρώπη και όλοι μαζί, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να καθιερωθεί ο Άρης στα επίπεδα που του αρμόζουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα