ΛεΜπρον: «Δεν κάνει ν' αφήνεις ελεύθερο το Σάσα»

ΛεΜπρον: «Δεν κάνει ν' αφήνεις ελεύθερο το Σάσα»

Γιάννης Ράμμας
ΛεΜπρον: «Δεν κάνει ν' αφήνεις ελεύθερο το Σάσα»

bet365

Το gazzetta.gr έψαξε και βρήκε τι έχουν πει στο παρελθόν προπονητές και συμπαίκτες του νέου μετεγγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Σάσα Πάβλοβιτς.

Ο 32χρονος Μαυροβούνιος G/F αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή του Παναθηναϊκού εν όψει νέας χρονιάς κι η πολύχρονη θητεία του στο ΝΒΑ (2003-13) ξεχωρίζει στο βιογραφικό του: Απ' τη Μπουντούτσνοστ της χώρας του στην επιλογή του απ' τους Τζαζ στο Νο.19 του draft του 2003, στους Καβαλίερς και στους Τελικούς του 2007, στους Τίμπεργουλβς, στους Μάβερικς, στους Χόρνετς, στους Σέλτικς, στους Τρέιλ Μπλέιζερς και μέχρι την Παρτιζάν.

Τώρα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να τον εμπιστευτεί, ευελπιστώντας πως... το 'χει ακόμα.

Η διψήφια στατιστική του με τη σερβική ομάδα εντός κι εκτός συνόρων ενισχύει την ελπίδα, αλλά ας θυμηθούμε και τι έχουν πει γι' αυτόν προσωπικότητες όπως ο «King James».

Μάικ Μπράουν (προπονητής του στους Καβαλίερς) μετά τους 21 πόντους του στη νίκη επί των Λέικερς (99-90) στο Κλίβελαντ στις 11/2/07
«Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα, είδαμε στις προπονήσεις πόσο ταλαντούχος είναι ο Σάσα. Είναι ένας πολύ ικανός σκόρερ, πασέρ, τρέχει, κόβει στο καλάθι, ό,τι θες. Ένας απ' τους συνεργάτες μου πήγε και το είπα "Σάσα, πρέπει να παίζεις κι άμυνα". Και χωρίς καν να χαμογελάσει, τον κοίταξε και του 'πε "Η άμυνά μου είναι η επίθεσή μου"».

ΛεΜπρον Τζέιμς (συμπαίκτης του στους Καβαλίερς) μετά την ήττα απ' τους Μάτζικ (106-107) στο Κλίβελαντ στo Game 1 των Τελικών της Ανατολής στις 20/5/09
«Νομίζω πως ο Σάσα μπορεί να 'ναι τεράστιος για εμάς. Πνευματικά, αν ο Σάσα είναι συγχρονισμένος, μπορεί να 'ναι πολύ καλός για εμάς με τη σωματοδομή του, μπορεί να μας βοηθήσει στην άμυνα, ενώ είναι κι απειλή στην επίθεση. Δεν κάνει να τον αφήνεις ελεύθερος στην επίθεση, επειδή μπορεί να τα βάλει. Πνευματικά, αν ο Σάσα είναι συγχρονισμένος -κάτι που νομίζω μπορεί- κι αν του ζητηθεί, νομίζω πως μπορεί να 'ναι πολύ καλός για εμάς. Χρειαζόμαστε τέτοιου είδους συμμετοχή στην άμυνα, να μπορεί να πάρει λίγο βάρος από πάνω μου κι απ' το Ντελόντε (Γουέστ)... Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε».

Ντοκ Ρίβερς (προπονητής του στους Σέλτικς) μετά την υπογραφή του στους Σέλτικς στις 3/3/11
«Αυτό που πάντα μας άρεσε σ' αυτόν είναι πως είναι ανταγωνιστικός στην άμυνα. Δεν... υποχωρεί. Μπορεί να ταιριάξει καλά μ' εμάς. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα